Multitasken met de koffer

Het sombere Hollandse weer zorgt ervoor dat we allemaal zo snel mogelijk richting de zon willen. Had je nog geen vakantie geboekt dan kies je wel voor een leuke last minute, want warm worden we niet van ons Nederland. Zomerse shorts en zwierige jurkjes lonken vanuit de kast. Welke bestemming is het geworden? Om dit jaar nu eens zonder overgewicht naar de plaats van bestemming af te reizen hebben wij een aantal reisgarderobe tips voor jullie, multitasken met je koffer!

Multitasken met de koffer
CC.: Asos: Leren rokje - gekleurde top - witte short - maxi jurk

Op vakantie wil je er natuurlijk fabulous uitzien. 's Avonds ga je uiteten of stappen en dan wil je gezien worden in je zomerse jurkjes en leuke sandalen. Juist omdat je er leuk uit wil zien neem je vaak veelste veel mee, het gevolg is overgewicht. Daar gaan je eerste vakantiecentjes bij de incheckbalie en dan ben je nog niet eens op je bestemming!

combineren is key

Wil je die eerste vakantiecentjes uitgeven aan een lekkere cocktail of spenderen op schattige marktjes? Wij hebben wat handige tips voor jullie om je koffer zo in te pakken dat je met vrij weinig kledingstukken veel verschillende looks creëert. Zo houd je ruimte over in je koffer om wat leuke items mee naar huis te nemen! Tip: Thousand ways dress van SuperTrash, deze kan onder andere als top en als jurkje gedragen worden.

Het geheim? Kies kledingstukken en schoenen die je gemakkelijk kunt combineren. Neem basics mee, zowel basic tops als basic gekleurde items. Een makkelijke manier om je look een totaal andere twist te geven, is door verschillende accessoires mee te nemen. Ook doet een leuke riem wonderen voor je outfit. Kun je toch niet kiezen? Rol je kleding op, dit neemt minder ruimte in beslag en bovendien kreukt je kleding dan minder snel!

multitasken met je koffer

Short EDC
MIJNMODEWERELD
€39,95
Witte blazer Mango
WEHKAMP
€69,95
Top Aaiko
DENIMPLUS
€59,95 €41,95
Top Vero Moda Very
ZALANDO
€39,95
Maxirok
SUPERTRASH
€89,95 €44,90
Sandalen SuperTrash
OMODA
€84,95 €69,00
Zilveren ketting
ILOVEFASHIONNEWS
€9,95
Thousand ways dress
SUPERTRASH
€49,95
MET Injeans
FRESHTOO
€129,95
Lichtroze top Mango
MEN AT WORK
€19,95
http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/104325-0092_5?$productOverview2$Short Estradeur
NELLY.COM
€39,95
Top Reverse
ZALANDO
€47,95 €37,95
Top Ydence
HIP VOOR DE HEB
  €54,95
Leren rok 2nd Day
ZALANDO
€269,95
Sleehak Bronx
ZALANDO
  €89,95

Nu kunnen we vol vetrouwen onze koffer inpakken, geen overgewicht en toch alles wat je wilt meenemen kun je meenemen! Welk item ontbreekt er absoluut niet in jouw koffer?

liefs, Merel Brouwer

Merel Brouwer

Reageer

  Log in om te reageren
 • Manon 5 jaar geleden

  Combineren is denk ik het beste wat je kan doen,

 • Hermien 5 jaar geleden

  ik ben er steeds weer verbaasd over hoeveel zomers spul er toch in je backpack past als je de boel oprolt. Ik maak me geen zorgen!

 • Isabel 5 jaar geleden

  Combineren dat is het beste wat je kunt doen... en uiteraard veel lichte jurkjes shirtjes meenemen... Daar passen er genoeg van in je koffer!! :)

 • Marthe 5 jaar geleden

  dit heb ik ok echt altijd..mijn koffer BOMvol!

 • francis 5 jaar geleden

  kleding oprollen helpt echt! jammer dat de zomerse bestemming er voor mij niet in zit, ik blijf dit jaar in Nederland :(