Moonboots en snowboots 2010/2011

Het wordt alweer ernstig koud in ons natte kikkerlandje. Gelukkig zag ik op Fashionchick al genoeg warme kleding voorbij komen. Afgelopen winter leek de winter terug te slaan, na al die milde jaren. Er leek geen eind te komen aan de kou en sneeuw! Één ding is me erg bij gebleven aan vorige winter. De ware run op Fashionchick op moonboots, snowboots en ander warm en praktisch schoeisel om je voeten droog en op temperatuur te houden als we al die sneeuw moesten trotseren.

Wat deed ik aan om warm te blijven en me de barre winter door te helpen? Ik deed lekker mee! Dus daarom bijtijds deze tip van mij.  UGGS, moonboots, snowboots en andere warme laarzen om deze winter zonder bevroren voetjes door te komen.

9x de leukste moonboots/ snowboots

Rubber Duck...
Moonboot, Rubberduck
EUR: 89,-
(Zalando)
moonboot
Moonboot, Bjorn Borg
EUR: 69,95
(Shoemixx)
Moon Boots Rose
Moonboot, Rubberduck
EUR: 119,95
(Welikefashion.com)
Moon Boots...
Moonboot, Rubberduck
EUR: 119,95
(Welikefashion.com)
Timezone...
Moonboot, Timezone
EUR: 69,95
(Zalando)
flip*flop SNOW...
Moonboot, Flip*flop
EUR: 119,95
(Zalando)
O'Neill...
Moonboot, O Neill
EUR: 69,95
(Wehkamp)
UGG Australia...
Moonboot, UGG
EUR: 119,95
(Assem)
Lacoste ARBONNE...
Moonboot, Lacoste
EUR: 114,95
(Zalando)

Wees dit jaar op tijd met het kopen van deze heerlijk warme schoenen, want met hippe moonboots doorsta je de winter zonder ijsklompvoeten! Succes, en laat me weten wat jullie van deze snowboots vinden.

-xoxo- Anniek

Bekijk hier alle moonboots >>

liefs, Anniek 

Anniek  Just do it!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

    Log in om te reageren
  • Ike 6 jaar geleden

    Om de komende winter géén natte en koude voeten te hebben, kan je beter nu je snowboots kopen want als het sneeuwt zijn ze allemaal uitverkocht. Ik had een aantal wken al een paar geshopt voor 29,95e. Ze zijn lang en heerlijk warm en kunnen tegen vuil en slijten niet. Ze hebben ook een pocket met klitteband zo kan je er geld in stoppen! Handig hoor!:)