Fashion

Mooie billen: zó kies je de juiste kontzak

Anne, 29 april 2017

Mooie billen: zó kies je de juiste kontzak

Hè, wat? Moeten we nu ook al op de kontzak letten bij het kopen van een jeans? Ja, dat moeten we. Want een kontzak bepaalt dus blijkbaar hoe mooi (of niet) een jeans je past. En de perfecte jeans daar zijn we allemaal naar op zoek. Jup, it’s true. Dacht jij dat die zakken een praktische functie hadden? Ha! Daar heb je het mooi mis. Zakken kunnen je billen groter, kleiner, voller en ronder laten ogen. Benieuwd naar hóe die zakken dan optisch voor schitterende illusies zorgen? En welke jeans jij het beste kunt kopen? Mooie billen? Zó kies je de juiste kontzak. Read on! 

jeans kontzakken

In 5 stappen de juiste kontzak

#1 Ronde billen 
Heb jij volle ronde billen? Dan is de kontzak eigenlijk het minst belangrijk. Jij bent namelijk gezegend met een derriere waar veel vrouwen jaloers op zijn. Maar goed, je wil die prachtige peaches van jou natuurlijk wel een beetje benadrukken. En dat doe je met een kontzak die vooral niet te klein is. Is de zak namelijk te klein, dan lijken die billen van jou ineens een stuk groter. En dat hoeft hoogstwaarschijnlijk nou ook weer niet. 

#2 Platte billen 
Zijn jouw billen minder rond dan je zou willen? Dan kun je kiezen voor een baggy jeans met niet al te grote zakken, maar ook een wat strakkere spijkerbroek met kleinere zakken, die wat lager zitten kan je net die push geven waar je naar op zoek bent.  

#3 Beetje hangende billen
Krijg jij die billen van je maar niet gelift in de sportschool? No worries, met de juiste jeans kun je alsnog een mooie bilpartij creëren. Wanneer de zakken laag zitten, creëer je een optisch liftend effect. Een corrigerend broekje zet misschien nog eens extra aan, maar een lekker strakke jeans met lage zakken, kan ook zeker een zichtbaar effect hebben! 

#4 Grote billen
Ben jij een tikje breed van jezelf en wil je liever niet dat je billen groter lijken dan ze zijn, dan is het slim om voor een jeans met wat grotere, bescheiden zakken te kiezen. Dat wil zeggen: zonder teveel stiksels of versieringen. Easy does it. Veel versiersels trekken namelijk alleen maar extra aandacht en je billen ogen daardoor wat pompeuzer dan ze zijn. Nergens voor nodig toch? Rustige zakken it is.  

#5 Kleine billen 
Met kleine billen doe je er goed aan om wat kleinere kontzakken te kiezen. En door ook nog eens te kiezen voor kontzakken die wat verder naar beneden geplaatst zijn en eventueel een tikje naar buiten staan, lijken je billen groter. Wil jij dus precies dát bereiken met de keuze van je jeans, dan weet je bij deze wat je te doen staat.  

Kick some ass

Topshop Tall FLAMINGO MOM Relaxed fit jeans blueTopshop tall Zalando
€ 74,95 € 59,95
GAP Relaxed fit jeans medium indigoGap Zalando
€ 69,95 € 62,95
Just Like My MamaModeMusthaves ModeMusthaves
€ 29,95
Levi's® 501 CT Relaxed fit jeans desert deltaLevis Zalando
€ 119,95 € 71,95
Levi's® ORANGE TAB 505 C CROPPED Straight leg jeans summer of loveLevis Zalando
€ 119,95 € 71,95
Un Jean ZOE Jeans Skinny Fit blue hazeUn jean Zalando
€ 79,95
Diesel Livier ankle skinny jeansDiesel wehkamp.nl
€ 119,00 € 69,95
Harper - Donkerblauwe skinny jeans met hoge tailleRiver Island River Island
€ 48,00
Vero Moda VMSEVEN Jeans Skinny Fit medium blue denimVero Moda Zalando
€ 39,95
Vero Moda Seven NW Ankle Skinny jeansVero Moda Skinny jeansOTTO
€ 59,95
Won Hundred Pearl Chlorine high rise boyfriend jeansWon Hundred de Bijenkorf
€ 175,00 € 35,00
Pepe Jeans Betty high rise slim fit jeans met faded lookPepe jeans de Bijenkorf
€ 95,00 € 47,50

Lees ook: 5 manieren om een bruiloft outfit te rocken. 

liefs, Anne ,

Shop meer van

Jeans

Lees meer