Mooi merk: UNISA

Geregeld zetten wij een merk in de spotlight, en met het oog op de kerst hebben we gekozen voor een merk met geweldige pumps voor bij je kerst-outfit: in lak, peeptoe of met ultrahoge hak. En met laarzen! Want in de wintermaanden zijn comfortable laarzen een absolute must-have voor iedere vrouw. Tadááá...  het geweldige merk dat we graag in de spotlight zetten in december is: UNISA.
Het merk is gevestigd in Spanje en de naam UNISA staat voor de karaktereigenschappen van de schoenen en laarzen: Uniek, Naturel, Innovatief, Subtiel en Artistiek. UNISA begon met het ontwerpen van espadrille's, wat wil je ook anders in zonnig Spanje. Maar al snel komen er laarzen, tassen en schoenen bij en verovert het merk zoetjes aan de hele wereld.
WINTERCOLLECTIE 2008-2009
UNISA, staat voor kwaliteit en nog belangrijker: alle schoenen moeten lekker zitten. De herfst- en wintercollectie 2008-2009 is er één om je vingers bij af te likken: Denk aan schattige ballerina's, geinspireerd op Chanel, of stoere zwarte bikerlaarzen met gespen. Voor op de dansvloer is er de pump met plateauzool en spitse neus in fel paars of krokoleer. En schattige meisjes kiezen voor fluwelen peeptoe's met een strikje. De ultieme must-have is een pump met retro plateau en ronde neus. Steel je zeker de show mee, tijdens het kerstdiner óf met Oud&Nieuw in een hippe club! Online kun je de collecties van UNISA kopen bij Shoemixx.


 Voeg het merk Unisa toe aan jouw favorieten...>
 Voeg de webshop Shoemixx toe aan jouw favorieten...>

liefs, Dorien Berkhout

Dorien Berkhout Raar is zo gek nog niet!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer