Mooi merk: Soho Hearts

Het verhaal van Juliette Booker is er één uit duizenden. Een paar jaar geleden lanceerde Juliete haar eerste accessoirecollectie Soho Hearts in New York en kort daarna ook in Nederland. Al snel liepen veel celebrities weg met haar sieraden... Inmiddels komen er steeds meer verkooppunten van Soho Hearts bij en -hoera!- inmiddels ook een webshop. Ook de trendy webshop We Like Fashion! verkoopt ook de accessoires van Soho Hearts!
SOHO HEARTS COLLECTIE ZOMER 2009

Soho Hearts presenteert een prachtige en uitgebreide zomercollectie vol luxe, stijlvolle en trendy sieraden in verschillende kleuren en materialen. De collectie van Soho Hearts bestaat uit ringen, kettingen, oorbellen, armbanden en haardecoraties. 
Chrisitan Dior's 'New Look' was de inspiratiebron bij het ontwerpen van de nieuwe zomercolletie van Soho Hearts. Dit revolutionaire tijdperk in de modewereld staat voor vrouwelijkheid en elegantie. De mode was tijdloos en klassiek net als de zomercollecite van Soho Herarts. Echte eycatchers zijn de handgemaakte stoffen sieraden, haardecoraties met veren, diademen en broches. Daarnaast biedt de collectie in dit thema ringen, kettingen en armbanden. Alle accessoires hebben iets nostalgisch, maar zijn anders dan anders, nieuwer dan nieuw, en helemaal in summer style!

 Voeg de webshop Soho Hearts toe aan jouw favorieten...>

 Dorien

liefs, Dorien Berkhout

Dorien Berkhout Raar is zo gek nog niet!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer