Mooi merk: Paul & Joe

Ontdek 't high-end merk Paul & Joe uit Frankrijk...

Eigenlijk één van Frankrijks best bewaarde geheimpjes, want weinig mensen kennen dit prachtige merk Paul & Joe. Maar hoe komt dat zo? Wij zochten het voor je uit...

Naar Sophie Albou’s smaak was de Franse mode een beetje saai en daar moest volgens haar verandering in komen. In 1995 startte zij Paul & Joe (vernoemd naar haar twee zonen Paul en Joe) voor heren en in 1996 kwam daar de dameslijn bij. Sinds de komst van de dameslijn begon de populariteit te stijgen en groeide Paul & Joe uit naar een groots internationaal high fashion merk.

paul & joe

Albou laat zich door van alles om haar heen inspireren; de natuur, speciale vondsten op vlooienmarkten, japanse manga en ook mensen op straat, maar het benaderen van vreemde mensen werkt niet altijd zoals ze heeft bedacht. “Soms werkt het, soms niet, soms schrikken mensen van me”, geeft ze toe aan Vanity Fair.

Paul & Joe collecties zijn te herkennen aan een mooie mix tussen Parijse vintage, klassiek en modern met verfijnde details en creatieve bijzonderheden. Sterren als Cameron Diaz, Kate Moss, Helena Christensen, Sharleen Spitieri en Vanessa Paradis zijn al gespot in de prachtige creaties van Paul & Joe.

Fashionchick-favo's

 
Paul & Joe jurk
EUR 329,95
(Perfectly Basics)
 
Paul & Joe pantalon
EUR 199,95
(Perfectly Basics)
 
Paul & Joe clutch
EUR 119,95
(Perfectly Basics)

Wij vinden het een erg fijne ontdekking! Het merk Paul & Joe is in Nederland te bestellen bij de webshop Perfectly Basics. Dus heb jij al een musthave ontdekt en je wilt bestellen, dan heb je hem morgen al gratis thuis gestuurd!

-X- El

Voeg het merk Paul & Joe toe aan jouw favorieten

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer