Mooi Merk: Friis and Company

Ik kan kwijlen bij de schoenen. Met open mond staren naar de tassen. Verlangen naar de prachtige accessoires. I love Friis & Company! En veel Fashionchicks zullen vrolijk met mij mee doen. Friis & Company draagt namelijk niet voor niets een kroontje in haar logo. Dit Scandinavische merk is bijna koninklijk.

Meer dan tien jaar geleden begon het met de tassen. Sindsdien is Friis & Company booming! Naast tassen zijn ze intussen ook beroemd met schoenen, sieraden, portemonnees, riemen en zelfs een kleine collectie kleding. Alles van Friis & Company heeft die heerlijke classy, sexy en luxe look and feel.
De producten van Friis & Company kun je op verschillende plekken online shoppen. Beroemde webshop Welikefashion.com heeft een prachtige collectie schoenen en accessoires. Bij Bagazoo shop je de beroemde bags. En de officiële Friis & Company site heeft sinds kort ook een online shop! Ik weet al waar ik binnenkort een bestelling plaats.
Onze Friis and Company favoriets:

Boots Jea 
Lieslaarzen Jea
€ 219.95
(Welikefashion.com)
Bracelet Golden... 
Armband Golden Snake
€ 19.95
(Welikefashion.com)
 
Friis and...
Bag Sessna
€ 75.95
(Bagazoo)
Love Wallet
Love Wallet
€ 15.95
(Friis & Company)
 Pump Myrthel
Pump Myrthel
€ 80.97
(Welikefashion.com)
 
Fabulous Enamel Earring Small
Fabulous Enamel Earring
€ 7.95
(Friis & Company)

Dit was nog maar een kleine selectie uit al dat moois wat Friis & Company nu te bieden heeft. We moeten je wel waarschuwen: tussen deze spullen neuzen maakt je heel erg hebberig.
Tip:
Neem vast een kijkje bij de producten van Friis & Company op Fashionchick voor jouw outfit voor de feestdagen. De pumps, clutches en sieraden geven je kleding altijd een glamorous touch.
Liefs
Marlies

Voeg het merk Friis & Company toe aan jouw favorieten

Voeg de webshop Friis & Company toe aan jouw favorieten

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer