Mooi merk: Filippa K

Wij van Fashionchick draaien er niet omheen: wij zijn fan van Filippa K
Het prachtige Zweedse merk heeft ons al meer dan eens tot een aankoop verleidt en we kunnen uit ervaring meedelen dat de kwaliteit van de kledingstukken perfect is. De items zijn vaak ook tijdloos en neutraal qua kleur, dus gaan ook nog eens ééuwen mee... 
Goeie zet dus, van Filippa Knutsson, om in 1993 haar eigen modelabel te starten. Want nu, 15 jaar later, is het merk niet meer weg te denken uit het modebeeld én uit onze kledingkast!

In 1997 werd de Zweedse Filippa uitgeroepen tot ontwerpster van het jaar en begon ze langzaam met het openen van winkels in Zweden, haar thuisland.
1998 ontwierp mevrouw Filippa K ook haar eerste mannencollectie en sindsdien is het merk booming! Nederland kent op dit moment 3 heuse Filippa K winkels (in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag) en het merk is ook bij honderden andere winkels te koop, waaronder de Bijenkorf. 
Ook de diehard internet-shopper kan haar hart ophalen, veel bekende webwinkels zoals Perfectly Basics hebben het merk inmiddels opgenomen in hun collectie. Leuk detail: Nederland staat op de tweede plaats met het aantal verkochte Filippa K biedt een total look, wat betekent dat je er ook terecht kunt voor fijn ondergoed, stoere laarzen en matching accessoires, zoals leuke riempjes of heerlijk warme handschoenen. 
Ook de wintercollectie 2008-2009 ziet er top uit, en biedt naast de must-have basics ook leuke jurkjes en goeie jeans. 
FASHIONCHICK FAVOURITES
Hier vind je onze favorieten uit de Filippa K collectie van Perfectly Basics.

 Filippa K...

 Filippa K...

Filippa K... 


 Filippa K...

   


 Filippa K...

   

Filippa K

Klik hier om het merk Filippa K toe te voegen aan jouw favorieten..>
 Klik hier om de webshop Perfectly Basics toe te voegen aan jouw favorieten..>
Laat me raden... vanaf nú hebben we er weer heel veel Filippa K fans bij! 
Shopse!

liefs, Dorien Berkhout

Dorien Berkhout Raar is zo gek nog niet!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer