Mooi merk: Cowboysbag

Sinds de eerste tassen van Cowboysbag in de Fashion Finder verschenen, zijn wij fan van deze ge-wel-dige tassen. Ellen steelt al sinds de winter de show met haar witte exemplaar (die alleen maar mooier wordt tijdens het dragen!) en ook de zomercollectie is door ons kwijlend bekeken.

Veel modellen zijn nog steeds überstoer, zoals je van Cowboysbag verwacht, maar ze hebben prachtige zomerse kleuren leer toegevoegd, zoals subtiel grijs en roomwit. Ook zijn er modellen uitgevoerd in extra zacht, soepel leer. Ultra vrouwelijk! Maar ook voor de stoere Fashionchicks is er nog genoeg keus in het geweldige aanbod schoudertassen van superstevig leer!

Bij Check your Bag kun je de complete nieuwe collectie van Cowboysbag kopen, super makkelijk. Bestel op je gemak vanuit je pc, en laat de tas très chic gewoon bij je thuisbezorgen. Op de site van Check your Bag zie je de tassen van verschillende kanten gefotografeerd, bijna alsof je de tas in je handen hebt. Nog éven op de afrekenknop drukken en je hébt de tas ook in je handen, als je voor 15:00 besteld al die volgende dag. Lang leve internet shoppen!

FASHIONCHICK FAVOURITES COWBOYSBAG

Cambridge 
Cambridge, Cowboysbag
EUR 99,95
(Check your Bag)

Karin
Karin, Cowboysbag
EUR 109,95
(Check your Bag)

Dover
Dover, Cowboysbag
EUR 99,95
(Check your Bag)

Chicago
Chicago, Cowboysbag
EUR 149,95
(Check your Bag)

Wilkin  
Wilkin, Cowboysbag
EUR 99,95
(Check your Bag)

Leeds 
Leeds, Cowboysbag
EUR 79,95
(Check your Bag)

Schaf dus vandaag nog zo'n waanzinnige Cowboysbag tas aan via Check your Bag, krijg je echt geen spijt van!liefs, Dorien Berkhout

Dorien Berkhout Raar is zo gek nog niet!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Rinkster 7 jaar geleden

  Hi! Weet iemand of je deze tassen ook in New York/Amerika kunt kopen? Daar ga ik namelijk over twee weken heen en aangezien de dollar lekker laag staat :).

 • shahed 8 jaar geleden

  Heey! Deze tassen hebben wij in de winkel waar ik werk ik heb de 5e die met de 2e vakken van voren in het beige, ben er super blij mee :) xx

 • Ellen 8 jaar geleden

  @ Beertje: tnx!!! Ik vind die witte ook het leukst, vooral voorin de zomer..

 • stefanie 8 jaar geleden

  Super leuke tassen! Enne Ellen, je hebt wel de mooiste! Die witte is erg mooi!

 • Anniek 8 jaar geleden

  Even sparen en dan ga ik er denk ik ook maar eentje kopen!

 • Ellen 8 jaar geleden

  Ik heb die witte van het plaatje, hij is echt ZO mooi!

 • Debora 8 jaar geleden

  Stoere tassen! Mooi!