Fashionnews

Mooi jezelf zijn met de nieuwe collectie van Miss Etam

Nicolle, 11 september 2014

Mooi jezelf zijn met de nieuwe collectie van Miss Etam

De Limited Edition collectie by Etam is uit. En dat zorgt op de redactie voor flink wat “wauws” en “wows”. Want wat we zien is goed, heel goed zelfs. De slogan van de nieuwe collectie genaamd ‘Mooi jezelf zijn’ doet daar nog een schepje bovenop. Want je goed en jezelf voelen in de mooiste kleding is natuurlijk waar wij vrouwen allemaal van dromen. Kijk je mee met de nieuwe collectie van Miss Etam?

miss etam

Combineren met Miss Etam

Raw edge versus clean finishing. En veel sporty invloeden sieren de nieuwe Limited collectie van Miss Etam. Mix and Match is een key word. De items zijn op verschillende manieren te combineren. Zo is daar een 3-in-1 sjaal en een poncho waar je alle kanten mee uit kan. Of je nu maat 36 of 52 hebt, mooi jezelf zijn dat is wat Miss Etam bezighoudt. Van de designers tot de adviseurs in de winkels. Met een feilloze doorvertaling naar de nieuwe Limited Collectie By Etam.

miss etam

Speelsheid en spanning

Kant, imitatiebont, padded details, glanzende coating en wol. De stukken kenmerken zich door een continu spel tussen de contrasten in afwerking en materialen, zodat er veel speelsheid en spanning ontstaat in de outfits. Met de Limited Edition by Miss Etam collectie halen ze het mooiste in elke vrouw naar boven. De collectie is vanaf 10 september te vinden in alle Miss Etams winkels en online. Shop de nieuwe Limited edition collectie by Etam nu online.

Is deze collectie voor jou ook een wauw? Shop meer Miss Etam producten online in onze Fashion Finder.

liefs, Nicolle ,

Lees meer