Mommy Tess in the city: out & about

Meet onze nieuwe blogger Tess van Daelen. Tess werkt als freelance modejournalist voor diverse fashion magazines en is daarnaast druk met haar blog TESSTED.com. Maar behalve modemeisje is Tess ook moeder van Yasmine. Op Fashionchick zal ze vanaf nu een kijkje in haar leven als modemama in Amsterdam bieden.

tess intro

Still Tess

Alles wordt anders zodra je een kind krijgt, zeggen ze. Bij mij is er eigenlijk niet zo gek veel veranderd. Ik ben nog steeds Tess, gek op mode en op mijn stad, Amsterdam. Wel banjert er thuis een heerlijk hummeltje rond, door wie ik de stad op een andere manier leer ontdekken. Oók fijne hotspotsmooie plekken en knappe merkjes, maar dan voor mini-formaat. In een gepersonaliseerde kinderwagen samen de stad door.This is how we roll! 

Mommy Tess in the city

tess

Een like mother, like daughter momentje. Zondagmorgen in matching jersey van Gap.

tess

We love pugs! Mopshond Ozzy komt zo nu en dan logeren. Yasmine is gek op hem.

tess

Op Vaderdag gaan we gezellig het Erasmuspark in. Yasmine draagt haar nieuwe broekje van Little Indians.

tess

L: Een lekker lookje van Gray Label, BabyGap en H&M
R: In roze, van River Island.

tess

Yasmine wil niets liever dan erop uit (en staat om zeven uur ’s ochtends al met haar jas half aan). Gelukkig is het Westerpark bij ons om de hoek. 

tess

Lekker samen buiten in het voorjaarszonnetje. Genieten!

tessted

L: Weer of geen weer; Yasmine wil naar buiten. Als het regent in haar Petit Bateau regenjasje.
R: Hapje eten bij de SeaFood bar. 

tess

Netwerkevents, meetings en presentaties; out & about wanneer Yasmine naar de crèche is. 

Over Tess
Tess van Daelen werkt als freelance modejournalist voor de fijnste fashion magazines van Nederland en is daarnaast druk met haar succesvolle, persoonlijke blog TESSTED.com. Hierop deelt ze wekelijkse columns, stijlupdates en interessante mommy content. Tess is behalve modemeisje namelijk ook moeder van Yasmine. Op Fashionchick geeft ze een kijkje in haar leven als modemama in Amsterdam bieden; Mommy Tess in the city. Volg Tess op Instagram en, voor de écht persoonlijke mommy updates, op Snapchat @tessvandaelen.

liefs, Anne 

Anne 

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer