Mommy Tess in the city: onze favoriete hotspots

De zomer is in full swing en Yasmine en ik genieten volop. Voorlopig nog even in eigen land met dagjes naar het strand en hele middagen in het Westerpark. Sandaaltjes aan, kanten jurkje erboven en samen op de fiets Amsterdam door. Ik vind het heerlijk nieuwe adresjes te ontdekken en in Amsterdam opent elke week wel een toffe nieuwe hotspot. Zo opende ex-PR dame Anneke Torenstra onlangs de deuren van haar eigen baby boutique Kids to Kids aan de Ceintuurbaan, waar ik voor Yasmine een te leuk zonnehoedje op de kop tikte.

momtess

Dichter bij huis gaan we graag langs Big en Belg aan de Jan Pieter Heijestraat. Ze verkopen er leuke merkjes als Mini Rodini, Gray Label en Bobo Choses, maar ook mooi speelgoed om cadeau te doen. Of Mini Markt aan de Beethovenstraat; een concept store met speelhoek voor de kids en lunchcorner voor de mommy's. Ook hier verkopen ze knappe kleding en badass babykamer accessoires. Geen knalkleuren en schreeuwerige prints, alles in een stijlvol jasje. De nieuwe collecties druppelen as we speak overal binnen. Om hebberig van te worden, al is het niet eens voor mijzelf. Bordeauxrood, zalmroze en mintgroen worden Yasje's kleuren. Met zo nu en dan een panterprintje in de mix (moet kunnen!). Like mother, like daughter...

tess

De zomer is in full swing en we genieten volop in eigen stad. Lekker met z’n drietjes naar het park!

tess

In het Amsterdamse bos hebben ze een geweldig kinderbad voor de allerkleinsten. Yasmine (in een jurkje van River Island) wilde er niet meer weg.

tess

L: Onze keukenprinses (in een jurkje van Primark).
R: Ochtendritueel (zonder te morsen!)

mom

Witte jurkjes, leren sandaaltjes; life is better at the beach!

tess

Groot familiefeest in het Zuiden van het land. Garden party’s zijn aan Yasmine wel besteed. 

tess

We love L.A. & pugs (onesie van Bobo Choses).

tess

L: Opa en oma hebben vakantie, dus Yasje is extra vaak bij hen. Zo heb ik alle tijd om ’s avonds collectiepresentaties en modeshows bij te wonen. Hier de prachtige show van MOAM in de fietstunnel onder het Rijksmuseum. 
R: Gespot: een stijlvolle kids corner bij de persdag van Primark. 

Over Tess
Tess van Daelen werkt als freelance modejournalist voor de fijnste fashion magazines van Nederland en is daarnaast druk met haar succesvolle, persoonlijke blog TESSTED.com. Hierop deelt ze wekelijkse columns, stijlupdates en interessante mommy content. Tess is behalve modemeisje namelijk ook moeder van Yasmine. Op Fashionchick geeft ze een kijkje in haar leven als modemama in Amsterdam bieden; Mommy Tess in the city. Volg Tess op Instagram en, voor de écht persoonlijke mommy updates, op Snapchat @tessvandaelen.

liefs, Tess 

Tess 

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer