Mommy tess: All that glitz

Terwijl de winkels, de bladen en mijn favoriete radiozenders volledig in feestdagen stemming raken, maak ik me op voor een giga feestmaand. Behalve bezoek de Sint en de Kerstman moeten vrienden en familie in december namelijk ook nog op komen draven en wel voor de verjaardag van Yasmine.

Tess van Daelen

Want al is de eerste verjaardag écht een mijlpaal ook birthday #2 gaat niet onopgemerkt voorbij. De voorbereidingen voor gastenlijst, themataart en playlist zijn al in full swing. En uiteraard hebben we al lichte outfitstress. Want wat voor feestelijks trekken we toch aan op al die heuglijke dagen?

Koekjes bakken

L De thema taart bestellen we, maar reken maar dat we samen nog wat bakken.
Co-ords, mijn modeverslaving van dit najaar.

Gelukkig boden de ELLE awards van afgelopen week enige inspiratie. Met ‘all that glitz’ als dresscode glitterde en glinsterde iedereen me die avond tegemoet. En, laten we wel wezen, feestelijker wordt het niet. Bovendien mag de paillet weer écht. Dus heb ik voor al die verschillende feestdagen maar alvast wat pailletten pantalons en leggings in mijn digitale winkelmandje gesleept en afgerekend. Daarnaast wat glitter co-ords, sparkling stappers en de fonkelende Balmain voor H&M juwelen als icing on the cake.

Glitz and glamour

L Deze sparkeling shoes geven mijn outift meteen een feetelijke twist.
In groene glinsterjurk naar de Elle awards.

Topshop playsuitTopshop wehkamp.nl
€ 50,00
originele Glitter Cover voor de Galaxy S6 Edge Plus - GoudSmartphonehoesjes.nl
€ 29,95
French Connection Top met glitterpaillettenFrench Connection de Bijenkorf
€ 169,00 € 84,50

Voor Yasje heb ik evengoed al wat sparkling items ingeslagen. Een trui met glinsterende eekhoorn van de Zara en een diadeempje met pailletten konijnenoren van Woodstock London. Nu nog een fijne tulerokje voor eronder, stoere stappers heeft ze gelukkig genoeg. Kan ze well dressed haar gasten ontvangen en cadeaus uitpakken.

YasminL Zo moeder, zo dochter; op de een of andere manier gaat Mientje er altijd met mijn kettingen, shawls en hoeden vandoor.
R  Boekjes lezen bij de Breakfast Club.

En reken maar dat ze op alle feestdagen wat uit te pakken heeft. Daar zorgt haar verwenopa wel voor. Wat er zoal op haar wishlist staat? Een fiets, boeken, alle mogelijk merchandise van de Efteling, een abonnement op de dansschool (ik heb stiekem al een tutu klaar liggen) en Barbies. Yep… veel te jong, maar nu al in de Barbie-ban. Waar ze ook gaat, de Barbies zijn erbij, in de knapste outfitjes gestoken en keurig op een rijtje opgesteld. Ik vermoed dat zij ook een ereplaats krijgen aan ons kerstdiner, gehuld in paillettenpak, gok ik zo. 

Hondje Tess van Daelen

L Een glinsterjurkje met statement oorbellen is mijn ultieme party look.
R Ons andere kleintje, Miss Billie Lou.

Fab Oval Chandeliers - MetallicMy Jewellery My Jewellery
€ 19,95
SELECTED FEMME jurkSELECTED FEMME wehkamp.nl
€ 79,95
Bomberjack Jebomb- Wit- Zwart voor Dames - CoolCatCoolCat Coolcat
€ 59,99

Tot volgende maand! 

liefs, Tess van Daelen

Tess van Daelen

Reageer