Modeshow Pink Ribbon

Fashionchick.nl modeshow voor Pink Ribbon

Fashionchick.nl en Amsterdams Studenten Corps organiseerden voor Pink Ribbon een modeshow op 5 april. De opbrengst van deze show gaat geheel naar de non-profit organisatie Pink Ribbon. Want mode is natuurlijk hartstikke leuk en we raken er niet over uitgepraat, maar we kijken niet alleen maar door een roze bril…

Kleding maken de man, of eigenlijk de vrouw. We zijn gek op mode, we drukken onze vrouwelijkheid er mee uit. Maar wat als je vrouwelijkheid wordt bedreigd door een ziekte als borstkanker? Dan kan mode of leuke kleding je waarschijnlijk even niets interesseren.

Jaarlijks krijgen 12.500  Nederlandse vrouwen te maken met borstkanker. Dit betekent dat 1 op de 8 vrouwen borstkanker krijgt! Door meer te bewegen zouden er 1000 tot 1500 gevallen van borstkanker per jaar voorkomen kunnen worden. En dat is een van de doelen waar Pink Ribbon zich voor inzet.

Wij van Fashionchick vinden de acties van Pink Ribbon erg belangrijk. Toen het ASC onze PR-manager vroeg deze show te organiseren; was een uitgesproken ‘ja’ snel gezegd, het complete team van fshionchick heeft zich hier volledig voor ingezet. Want mode is toch waar wij ons hoofdzakelijk mee bezig houden. Op het podium zag je kleding van Label 54, shirts van Suite 69, verschillende outfits van We Like Fashion! en ook Wehkamp heeft ons bijzonder goed op weg geholpen om mooie outfits samen te stellen.

Het was een geslaagde dag! Hieronder de foto's zodat je mee kunt genieten van de sfeer!

Wehkamp

Label54

Suite69

We Like Fashion!

Catwalk

Veren Fashionchick

Dames AVSV

Entree

Meer weten over Pink Ribbon en borstkanker? Ga naar de website www.pinkribbon.nl

Wij van Fashionchick.nl willen alle deelnemende webshops ernorm bedanken voor de leuke kleding, de meiden van AVSV voor het initiatief en de modellen voor de inzet.

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Reageer