Guest editors

Modemeisjes, ahoy!

Tom, 29 oktober 2015

Modemeisjes, ahoy!

Was het afgesproken werk? Had iemand een memo uitgestuurd met de dresscode van de dag? Werd de ‘Dag van de Zeevaart’ uit onverwachte hoek omarmd? Dat moest haast wel, want zoiets kan geen toeval zijn: de halve Fashionchick-redactie met nagenoeg hetzelfde visserspetje op de blonde lokken.

Tom springveld blog

Pettenkoorts 

Als ik het me goed herinner was de zomer van 2014 er eentje van warme dagen en lange avonden. Selectief geheugen? Waarschijnlijk wel, maar voor mijn verhaal doet dat er niet zoveel toe. Feit is dat iedereen destijds besmet leek met de pettenkoorts. Zelfs ik, van nature geen pettendrager, ging overstag: in Los Angeles kocht ik voor aanvang van een achteraf doodsaaie wedstrijd van de Dodgers een blauwe baseball cap met het beroemde LA-logo. Het is dat ik een foto heb om het te bewijzen, anders had niemand me geloofd - er zijn bar weinig mensen die me ooit een pet hebben zien dragen.

Straight

Gangsta's Paradise

Ook op de Fashionchick-redactie werd het een ding. Elke dag was er wel iemand wakker geworden met het lumineuze idee een pet van de kapstok te pakken. En zo veranderde ons kantoor langzaam in gangsta’s paradise. Oogcontact werd angstvallig vermeden, waardevolle bezittingen verdwenen en schimmige deals waren aan de orde van de dag. En dat allemaal door die petjes…

Anker

Zeemansliederen en ankertatoeages

Hoe anders is het nu. Er worden aan de lopende band verloren gewaande flessen whiskey opengetrokken en ankertatoeages onthuld. De zeemansliederen schallen onophoudelijk door de gangen. Althans, in mijn hoofd. De schuldigen: Kristel, Mette en Merel. Drie blonde Fashionchicks die het presteerden om op dezelfde dag, volstrekt toevallig, met nagenoeg hetzelfde visserspetje op hun hoofd de redactie te betreden. Modemeisjes, ahoy!

Vorige maand vond er een heuse That '70s show plaats. Benieuwd? 

Over Tom Springveld
Tom Springveld staat aan het roer van MEN TODAY, hét online shopwalhalla voor mannen die vooral van goed, makkelijk en snel shoppen houden. Als buurman van de Fashionchick redactie wordt Tom op dagelijkse basis geconfronteerd met de laatste trends in vrouwenmode. En ook al is hij op het gebied van mannenmode inmiddels expert, de mode van het andere geslacht wil nog wel eens voor opgetrokken wenkbrauwen zorgen. Meer weten over Tom, zijn fantastische collega's en alles rondom mannenmode? Volg MEN TODAY op InstagramFacebook en YouTube!

liefs, Tom Springveld,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer