Modekleuren zomer 2010

Het is zomer dus hoog tijd voor wat kleur in onze levens!  En dan niet alleen gekleurde drankjes en ijsjes maar ook wat kleur in je (virtuele) kledingkast. Dit mode seizoen zagen we heel wat prachtige kleuren op de catwalk. Tijd voor de kleurentrends van zomer 2010

Trend Kleur Camel
Misschien heb je het al gespot, maar de winkels liggen vol met de kleur Camel. Een mooie stoere kleur die goed te combineren is met safari kleuren, wit en koraal. Een goede kleur voor de stoere chicks onder ons en ook een goede aanschaf als je de andere trendkleuren iets te heftig vind.

Bekijk nu de Mix & Match: Modekleur Camel

modekleur camel

Trend Kleur Koraal
Is het roze? Is het oranje? Nee het is koraal! Van deze aparte modekleur is bij veel ontwerpers wel wat te vinden en is een musthave deze zomer!
Bekijk nu de Mix & Match: Modekleur Koraal

Trend Kleur Rood
Rood, een kleur die je kan haten, of waar je van kan houden. Dit seizoen is het een goede accentkleur, bijvoorbeeld bij de marine trend. Rood combineerd goed met zwart en wit maar ook met bruin, blauw en beige knalt het!

Bekijk nu de Mix & Match: Modekleur Rood 

Trend Kleur Licht blauw
Ja ja daar is het blauw weer!  Je hebt deze trend waarschijnlijk niet gemist maar nog even wat extra aandacht voor de kleur lichtblauw in plaats van het denim en marine blauw.  Een opvallende trendkleur die lief en zacht overkomt maar zeker niet alleen voor pasgeboren baby’s is. Combineert geweldig met stoere kleuren als denim, bruin en beige en blijft zacht in combinatie met wit.

Bekijk nu de Mix & Match: Modekleur Lichtblauw

Bekijk ook de rest van de zomertrends hier>
Voor welke kleur ga jij deze zomer?

Liefs Kittie

liefs, Kittie Ansems

Kittie Ansems Liever een modegek dan zomaar een idioot!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Rosa 6 jaar geleden

  Ik ben voor koraal, vind ik echt vernieuwend!!

 • Annabel 6 jaar geleden

  Ik vind alle 3 de kleuren geweldig, maar al dit lichtblauwe is het leukst! vooral omdat het goed combineert met bruin :)

 • Debora 6 jaar geleden

  YEAH KORAAL IS ER NOG BIJ DEZE ZOMER!