Modekleuren: Najaar 2010/2011

Je zag het misschien al voorbij komen op Fashionchick.nl: De kleurentrends van dit moment. Om het je nog makkelijker te maken en nog even duidelijk te zijn hebben we ze onder elkaar gezet in dit overzicht! Nu is het makkelijk kiezen wat dit najaar jou favoriete modekleuren zijn. Voor welke trend ga jij?

Trend kleur: Off Colors

Wil jij een fashion-statement maken dit seizoen? Ga voor een vreemde kleur als faal paars, koper, petrol of zacht oranje. Deze vreemde modekleuren combineer je met wat veiligere kleuren voor een geweldige outfit. Je moet alleen wel een beetje durven.  Hier alvast wat inspiratie met de mooiste off-color fashion items…

Bekijk hier de mooiste fashion items bij de kleurentrend Off Colors

kleurentrends

Trend kleur: Browns

Je hoeft maar een beetje winkel in te lopen en je ziet het al: Bruin is het helemaal dit modeseizoen. Tijd voor Fashionchick om je wat inspiratie te geven.
Onder de modekleur bruin vallen dit seizoen ook echt alle kleuren bruin. Chocolade bruin, camel, kastanje bruin , beige en ga zo maar door. Mix wat van deze bruintinten door elkaar en je outfit is klaar! Wat vind jij ervan?

Bekijk hier nog meer van de kleurentrend Browns

modekleuren

Trend kleur: Dark Darker Darkest

Mijn favoriete modekleur all time (en voor bijna iedereen denk ik) is zwart. Zwart is altijd goed, en kan elk jaar weer. Ook zie je er in zwart altijd een stuk voordeliger uit. En voor alle zwart liefhebbers is er dit modeseizoen een goed alternatief: bijna zwart met een tikje kleur. Denk aan aubergine, antraciet en marine blauw. Ook flaterende kleuren maar net iets spannender dan altijd maar zwart. En deze modekleuren combineren ook heel goed met je raad het al.. Zwart!

Krijg hier nog meer inspiratie voor de kleurentrend Dark, Darker, Darkest

modekleuren

Trend kleur: Grey Nudes

Alle liefhebbers van grijs kunnen hun lol op dit modeseizoen; Grijs is volop aanwezig! Combineer grijs met nude-tinten voor een look die zo van de catwalk lijkt gelopen. Ook kun je de modekleur grijs combineren met pastels, zwart, beige en bruin. Enorm veel mogelijkheden dus! Voor wat modekleuren- inspiratie hebben wij alvast vooronderzoek gedaan naar de grey-nudes!

Bekijk hier de hele kleurentrend Grey Nudes

modekleuren

Bekijk ook nog even de najaarstrends voor een compleet beeld van de mode van nu.
Ook terugblikken naar de modekleuren van de zomer kan hier.

Liefs Kittie

liefs, Kittie Ansems

Kittie Ansems Liever een modegek dan zomaar een idioot!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer