Modekleuren herfst winter 2011 2012

Je hebt ze misschien al voorbij zien komen op Fashionchick: de modekleuren herst winter 2011/2012! We geven je nog even een samenvatting van de mooiste kleuren, en vooral over hoe jij ze in je outfits kunt verwerken dit najaar.

De belangrijkste modekleuren herfst winter 2011/2012

Om ons warm te houden in de aankomende horrorwinter, gaan we vooral voor warme kleuren. Denk aan warme bruintinten, mosterdgeel, vampy bordeauxrood of klassiek donkergroen. Voor de durfallen onder ons is er ook oranje! Welke modekleur heb jij al in je kast hangen?

modekleuren trend Donkergroen

Dit najaar doet groen het goed in allerlei vormen. Vooral de modekleur donkergroen is een mooie kleur om de winter mee door te komen. Smaragdgroen, forest, donker petrol; donkergroen is er in vele soorten en we zagen ze allemaal terug op de catwalk. 

Bekijk modekleur winter herst 2011 2012: donkergroen.

modekleuren herfst winter 2011 2012 groen

modekleuren trend Camel

Camel is een kleur die al een aantal jaren helemaal hot is. Ieder najaar keert de bruintint weer terug in lichte en donkerdere varianten. Dit jaar is dat niet anders! Een mooie camel mantel geeft je een luxe look en is een tijdloze investering in je kast. Hij staat mooi bij iedere look!

 Bekijk modekleur winter herst 2011 2012: camel.

modekleuren herfst winter 2011 2012 camel

modekleuren trend mosterdgeel

Geel is een kleur die we deze zomer al veel hebben gezien in de color-blocking trend. Geel is dit najaar weer terug! Maar in plaats van een neon-variant is het een zachte, warme mosterdgeel. Deze staat heel mooi in combinatie met bruintinten. Als je lekker op wilt vallen, kan mosterdgeel ook heel leuk zijn met bijvoorbeeld knalroze.

Bekijk modekleur winter herst 2011 2012: mosterdgeel.

modekleuren herfst winter 2011 2012 mosterdgeel

modekleuren trend oranje

Nederlanders hebben een speciale band met oranje. Eén keer per jaar hullen we ons allemaal in onze nationale kleur, maar de rest van het jaar willen we er weinig van hebben. Eigenlijk wordt 't tijd dat we ons daar overheen zetten. Als je alle associaties met voetbal en lallend dronkenschap laat varen, zul je zien dat oranje eigenlijk een heel mooi kan zijn. Vooral de donkere rood-oranje modekleur die we veel op de catwalks zagen dit seizoen.

 Bekijk modekleur winter herst 2011 2012: oranje.

modekleuren herfst winter 2011 2012 oranje

 modekleuren trend bordeauxrood

Bordeauxrood is een mooie kleur voor het najaar. In de herfst zie je 'm al veel, omdat het zo mooi kleurt bij alle rode blaadjes. In de winter blijft bordeuxrood een trend. We zien in de winter van 2011/2012 erg veel bordeauxrood leer, vooral in de tinten die wat meer naar bruin toe neigen.

Bekijk modekleur winter herst 2011 2012 bordeauxrood.

modekleuren herfst winter 2011 2012 bordeauxrood

Ben jij er al uit wat jouw favoriete modekleur is voor de winter van 2011/2012? Wij kunnen eigenlijk niet kiezen en vinden al deze kleurentrends erg mooi.  

liefs, Laura Gommans

Laura Gommans

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer