Modekleur geel: Mellow Yellow lentetrend

Ieder seizoen zijn trendkleuren. De lente van 2012 kleurt koraal, zeeblauw en geel. Pardon? We kunnen begrijpen dat die laatste voor sommige Fashionchicks even schrikken is. Geel is niet een kleur die je zomaar even uit de kast trekt. Ga dit voorjaar op jacht naar de perfecte tint van deze modekleur en knal de lente tegemoet.

Modekleur geel

Geel trend voor groentjes

We hebben het hier niet alleen over veilig geel binnen de pastel trend. Dit voorjaar gaan wij als een fashion kanarie door de straten in neon geel, eigeel, paasgeel, okergeel, citroengeel of mosterdgeel. Modekleur geel komt in dit seizoen in alle tinten die je maar kunt denken.  En dat is precies het geluk. Met zoveel verschillende tinten, past er altijd wel een geeltje in je straatje. Het populaire neongele riempje geeft een donkere outfit oemph, terwijl okergeel en een mosterdtint je look warmte geven. Ja, die twee laatste kunnen ook net zo goed in de lente als in de herfst en winter. Wij raden geelgroentjes aan te beginnen met een zachte tint of een klein geel detail.

Modekleuren 2012: geel

Top One Green Elephant
ZALANDO
€17,95
Panterjurkje Guess
ZALANDO
 €102,50
Big Yellow Taxi Ciaté
NELLY.COM
€11,95
Portemonnee
ZALANDO
€69,95
Brunotti bikini
ZALANDO
€39,95
Jurk Sessun
WELIKEFASHION.COM
€159,95
Top SuperTrash
WELIKEFASHION.COM
€69,95
Sleehaksneaker Blink
HYPEBAZAAR
€59,00
Northland top
FRESHTOO
€45,00
Blouse Soaked in Luxery
ZALANDO
€54,95
AntiChic Iphone cover
BYSMITS
€29,95
Shorts One Teaspoon
WELIKEFASHION.COM
€164,95

Geef geel de kans in je kledingkast voor een zonnige touch in je garderobe. Voor wie geel echt teveel carnavalassociaties oproept, zijn er gelukkig nog trendkleuren als zeeblauw en koraal. Ga jij voor geel?

liefs, Marlies Bax,