Mix & Match: Voorjaar 2009 -> Riviera chic

Nog even en je moet jezelf weer in je bikini hijsen, maar welke bikini moet je deze zomer weer aanschaffen? En welke look staat jou het beste. Al jaren is de sailor look hot en ja ook dit jaar zijn er weer leuke varianten online gekomen. De riviera look is te herkennen aan streepjes en rieten manden en hoeden. Denk aan de Cote d'Azur, navy en zonnebrillen en je hebt de look al bijna geperfectioneerd.

Let er wel op de je de look per jaar toch weer wat aan moet passen en dat doe je door net die ene tas te kopen of je zonnebril aan te passen op de laatste zonnebrillen trends! Dus veel plezier voor de gene die dit jaar weer lekker naar Zuid-Frankrijk gaan want daar vind je de riviera look in al z'n glorie! Bekijk voor meer inspiratie alle modetrends van 2009.

Dus shop deze out-fitjes snel bij elkaar en boek je vakantie naar St. Tropez (of ergens anders waar het warm is)! Wat vinden jullie van deze look?

liefs, Anniek 

Anniek  Just do it!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Marielou 8 jaar geleden

  Oh la la Anniek, ik denk dat ze jouw in St. Tropez gelijk willen houden met deze look;)). Super leuk, vooral de Sandaal van Laura (hebben ze die ook in rood?:)waar kan ik de Ticket boeken...smile?! Liefs, Marielou

 • Hermien 8 jaar geleden

  sowieso altijd geod deze look

 • Kittie 8 jaar geleden

  Ik wil NU op vakantie... Ik vind het tuniekje erg mooi.

 • Karin 8 jaar geleden

  Anniek was me al voor met haar reactie. Als ik dit zie dan krijg ik ook zin in de zomer.

 • Anniek 8 jaar geleden

  Ik krijg helemaal zin in de zomer!

 • Debora 8 jaar geleden

  Mits op een zonnige locatie of op een mooie (zeil) boot : GE-WEL-DIG!