Mix & Match: Kamperen

Kamperen: you either love it, or hate it! Ik houd ervan, kamperen is super gezellig. Het heeft gewoon iets, en kan ook heel goed begrijpen dat je het niet leuk vindt, want er zitten ook nadelen aan. En we vinden het echt niet erg om de halve camping over te lopen om naar het toilet te moeten, maar een échte Fashionchick doet dat toch het liefste met een mooie Friis toilettas (in plaats van die 'typische' wc-rol onder je arm). 
Bivakkeer jij ook een paar weken in een tentje? Neem dan kleding mee die tegen een stootje kan en niet kreukt. Héél leuk, die zomerjurkjes, maar totaal niet geschikt voor de camping. Dus trek die lekkerzittende broek aan,  simpele slippers, bijpassend topje en jij bent weer helemaal klaar voor een nieuwe dag op de camping!

Zorg voor voldoende jasjes en vestjes (en sokken!!!) voor 's avonds, zodat je na een heerlijke dag in de natuur, nog lekker buiten kunt blijven Scrabbelen, of heerlijk in je tentje de nieuwste Nickie French kunt lezen. Maar eerst een rosétje bij de buren ;-) 

Cross Colours...
Jack, Cross Colours
EUR 59,95
(Label54)

Day Break
Tandpasta, Rituals
EUR: 4,50
(Rituals)

Havaianas Top...
Witte Havaianas
EUR: 14,95
(Label54)

connect for her...
Eu de toilette, Esprit
EUR 26,00
(Esprit)

Jeans Trash
Jeans trash,Modstrom
EUR 79,95
(Welikefashion.com)

Gio-Goi Womens...
Tanktop, Gio-Goi
EUR: 39,95
(Label54)

Houd jij ook zo van kamperen, laat het ons weten waarom.

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Login om kans te maken
 • Efie 7 jaar geleden

  & juist dit vind ik geweldig! Leuke stylen zeg. Oké even een opsomming van wat ik leuk vind ;) * Die jack , <3 stoer & toch vrouwelijk! * Die top van Ed Hardy , staat mooi op een witte broek met bruine leren riem. * I love that jeans! Fur real.. die moet ik hebben ! Denk dat ik ze eens op die site ga bestellen. * & die ketting heeft ook wel wat :')

 • Nathalie 7 jaar geleden

  Ben ook net een weekje gaan kamperen en nu moet ik toegeven dat ik er toch stylisher uitzag dan dit...

 • Kittie 7 jaar geleden

  mooie jeans!