Mix & Match: Dagje strand

Toe aan vakantie, maar zijn je vakantiedagen (of je budget!) op? Een dagje strand geeft je ook binnen no-time het ultieme vakantiegevoel. 's Ochtends vroeg je handdoekje neerleggen en relaxen, tegen het middaguur een partijtje beachball met je vriendinnen en daarna een heerlijke lunch in een strandtent. Uiteraard nog even bijbruinen en de avond eindigen op het terras van een leuke strandtent: na een dagje strand kun je er weer even tegenaan!

Aan het strand waait bijna altijd een flinke zeebries, dus hierdoor blijft de temperatuur aangenaam, maar let op: je kunt wel verbranden. Bij je dagje strand moet je er dus rekening mee houden ook een blouse met lange mouwen mee te nemen, zodat je beschermd bent tegen de felle zonnestralen. En uiteraard mag een flinke fles zonnebrand niet ontbreken! Open schoenen (zonder hak!) zijn fijn, zodat je zó het zand eruit kunt schudden. Ook een vrolijke bikini is een must, evenals een kekke zonnebril waarmee je vanaf je handdoek de strandhunks kunt spotten. Loopt er niet veel soeps? Zorg dan dat je altijd een leuk boek in je strandtas hebt zitten, dan kun je in ieder geval dáár in kijken... ;-)

Krijg jij bij het lezen ook al zo'n lekker strandgevoel? De hotspot van deze zomer is de strandtent Aloha in Velsen Noord (zie afbeelding). Nog een redelijk onbekend stukje strand met heerlijke lounge banken, relax muziekje en lekkere salades! 

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer