Miss Etam Online - Verrassend veel fashion

Er zijn van die shops die je ongemerkt voorbij wandelt of online voorbij klikt tijdens een shopsessie. Miss Etam heeft op veel modeliefhebbers die uitwerking. Onterecht! Dit merk dat online verkocht wordt bij Wehkamp heeft veel modetrends in de collectie gestopt en ook nog eens kleding voor werkelijk alle vormen en maten. Helemaal binnen ons thema dus! Het is tijd om met een open mind in de Miss Etam collectie te duiken.

Miss Etam webshop
Miss Etam

Trends & koopjes bij Miss Etam

Heb jij ook zo'n vriendin met een caissièrecarrière bij Miss Etam achter de rug? Waarschijnlijk kwam ze verdacht vaak met tassen vol musthaves thuis na een dagje werken. Het idee dat Miss Etam niet fashionable zou zijn, is al lang achterhaald. Wie de tijd neemt en speurt, komt heel veel items tegen die zo in de kledingkast gehangen kunnen worden. Items waar wij oprecht een beetje hebberig van worden.

De Miss Etam collectie barst van speciale lijnen voor vrouwen met bijzondere maten. Aan de petite, plus size en lange vrouw is allemaal gedacht. Het is een echte shop voor all shapes and sizes! Dit voorjaar vinden we ook nog eens de belangrijkste modetrends in de collectie. Printjes en felle kleuren zijn voor een prikkie van jou bij Miss Etam.

Miss Etam online

Gebreid gilet
WEHKAMP
€32,95
Biker jack
WEHKAMP
€59,95
Tube skirt
WEHKAMP
€9,95
Gedrapeerde top
WEHKAMP
€19,95
Gebloemde jumpsuit
WEHKAMP
€59,95 €50,00
Spijkerjack
WEHKAMP
€49,95
Gestreepte top
WEHKAMP
€19,95
Blazer
WEHKAMP
€54,95 €40,00
Gebloemde top
WEHKAMP
€29,95
Rode tuniek
WEHKAMP
€29,95
Trenchcoat
WEHKAMP
€69,95
Geprint jasje
WEHKAMP
€29,95

Ga jij budgetproof shoppen bij Miss Etam? De hele Miss Etam collectie vind je in de Fashion Finder.

voeg toe aan mijn favorietenVoeg Miss Etam toe aan jouw favoriete merken op Fashionchick.

liefs, Marlies Bax,