Met Injeans: Niet voor grijze muisjes

Laten we met de deur in huis vallen; Kledingmerk MET Injeans is niet voor grijze muisjes en subtiele verleiders. Dit merk maakt in elk kledingstuk een duidelijk statement. MET Injeans startte in 1997 na een bespreking tussen jeansgiganten Moreno Giuriato en Gegè Schiena. Beide Italiaan en dat zien we, zoveel jaar later, nog steeds in de kleding van MET.

Met InJeans

De Fall/Winter show van MET werd gevuld met hoge pumps, lak, glitters, swarovski kristal en statement pieces. Het merk kent verschillende lijnen, maar binnen iedere lijn spatte de attitude van de catwalk. De MET Injeans lijn is, hoe verrassend, gespecialiseerd in jeans. Wil jij een perfecte skinny jeans met opvallende touch? Shop dan bij dit merk! Je vindt in de herfst/winter collectie heerlijk veel skinny jeans.

Maar er is meer dan jeans. De andere lijnen van MET vullen elkaar perfect aan. Mix en match en vind voor jou de perfecte top, broek en schoenen bij elkaar. MET brengt het je allemaal. Ben jij al overtuigd van de MET Injeans attitude? Je shopt dan deze lijn en alle andere lijnen van MET makkelijk bij webshops als de Bijenkorf, Fabriq, Fresh Too en Vimodos.

MEt InJEans online

Stretch jeans, Met Injeans
€119,95
(Fabriq)
Gebreid vest, Met Injeans
€109,95
(de Bijenkorf)
Groene chino, Met Injeans
€129,95
(Fabriq)
Sweater, Met Injeans
€119,95
(de Bijenkorf)
Skinny jeans, Met Injeans
€129,95
(Fabriq)
Pullover, Met Injeans
€109,95
(de Bijenkorf)
Skinny jeans, Met Injeans
€149,95
(Fabriq)
Blazer, Met Injeans
€159,95
(Fabriq)

Leren jas, Met Injeans
€99,95
(Fabriq)

Ben je op zoek naar nog meer glitter and glamour voor deze winter? In de Fashion Finder vind je meer producten van MET Injeans.

Voeg MET Injeans toe aan jouw favoriete merken

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.