decatlon home gym thuiworkout sporten training fit days
Lifestyle

Met deze tools behaal je je fitnessdoelen met gemak

Jane, 17 februari 2023

Welke sportieve doelen je ook hebt, bij Decathlon ben je aan het juiste adres voor de tools die je hierbij kunnen helpen. Decathlon verkoopt namelijk alles op het gebied van fitness: van haltersets tot fitnesskleding en sportvoeding. 

Thuistraining

Met een volle agenda is het niet altijd even makkelijk om een workout in te plannen of überhaupt naar de sportschool te gaan. Thuis sporten is dan ideaal, want bewegen kan zelfs gewoon in je lunchpauze. Wellicht heb je een ruimte over die je om kunt toveren tot home gym. Decathlon verkoopt alles voor je eigen mini-sportschool, van diverse apparaten tot trainingsmateriaal en accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een loopband, een fitnessbank, dumbbells en weerstandsbanden. Ben je niet zo’n interieurstylist of heb je beperkte trainingsruimte in huis, dan heeft dé sportwinkel van Nederland een handige pagina waarop je tips vindt voor het inrichten van je ‘gym’ in verschillende situaties: weinig ruimte, veel ruimte, een garage of een buitenruimte.

Trainen in stijl

Je goed voelen in je sportoutfit kan bijdragen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en je sportieve prestaties. Decathlon heeft dan ook een uitgebreide collectie aan stijlvolle fitnesskleding. Zo is er een groot aanbod aan leggings, sportbh’s en cropped sporttops, variërend van een leuk patroon tot effen gekleurd. Alle heel erg stijlvol, maar vooral ook supercomfortabel. Mocht je de deur helemaal niet meer uit willen, dan is de kans groot dat je deze outfit de rest van de dag aanhoudt. Veel leggings hebben daarnaast een handig zakje aan de zijkant waar je bijvoorbeeld je telefoon in kunt doen. 

Sportvoeding

Eiwitten zijn essentiële bouwstenen. Dat geldt voor iedereen, maar voornamelijk voor wie veel sport, is het extra belangrijk om genoeg eiwitten binnen te krijgen. Eiwitten dragen bij aan het herstel en de groei van je spieren na fysieke inspanning. Eet je dagelijks gevarieerd, dan haal je uit je dagelijkse voeding al veel benodigde eiwitten. Wil je je eiwitconsumptie echter wat verhogen, dan kan eiwitpoeder een goede aanvulling zijn. Het eiwitpoeder van Decathlon heeft een hoog eiwitgehalte (70%), maar een natuurlijke smaak, omdat alle zoetstoffen eruit zijn gehaald. Het smaakt het meest natuurlijk wanneer je 150 ml vloeistof mengt met 2 lepels eiwitten (30 g).

Decathlons eigen fitnessmerken

Decathlon heeft sportproducten voor meer dan 100 verschillende sporten. Voor iedere soort sport(groep) heeft Decathlon een eigen merk, waarbij ze zelf het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van de producten uitvoeren. Voor fitness en Pilates is dat bijvoorbeeld Domyos en voor krachttraining is dat Corength. Ook de yogaproducten van Decathlons eigen merk Kimjaly en de boksproducten van Outshock, kunnen goed gebruikt worden in je home gym. Succes met trainen! 


In samenwerking met Decathlon.

Alles wat je nodig hebt voor je thuisworkout

Lees ook

Alles wat je nodig hebt voor je thuisworkout

Lifestyle

Deze vier goede voornemens zou iedereen moeten hebben

Lees ook

Deze vier goede voornemens zou iedereen moeten hebben

Lifestyle

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer