Fashionnews

Met deze make-up looks kun je zó het podium op

Kristel, 13 oktober 2016

Met deze make-up looks kun je zó het podium op

The battle is on. Welke? Die van The Next Boy/Girl Band. Sterker nog: hij is al bijna ten einde. Op vrijdag 14 oktober om 20.30 uur is het namelijk alweer tijd voor de finale op SBS6 en weten we welke dames deel uit gaan maken van GRLBND en welke jongens onze hoofden op hol gaan brengen in de band 4U. En dan weten we ook wie er winnen; de jongens of de meisjes. Maar eigenlijk hoeven we de finale niet af te wachten, wat mij betreft steken de dames met kop en schouders boven de mannen uit. Wat looks betreft dan. Want wát een fijne make-up! Van zwoel en sexy tot stoer en rebels. Goed nieuws: die looks kun jij zelf ook maken. Mákkelijk zelfs. Het enige wat je nodig hebt, zijn de juiste producten van Maybelline. En laten we die nou voor je gevonden hebben...

#1 Delany

The Next Boy Girl Band

Delany is de rapper van de groep en, zoals het hoort bij rappers, een ontzettend stoere chick. En zo komt ze ook over op het podium! Maar laten we vooral niet vergeten dat Delany ook een ontzettende beauty is die hoort te stralen... Daarom wordt haar gezicht met de Maybelline Strobing Stick gehighlight en krijgen haar wimpers een va-va-voom effect met de Lash Sensational Lucious mascara. Haar ogen krijgen nog meer power met de Matte Ink Liner.

Maybelline Strobing Stick Illuminating Highlighter - 200 Medium Nude GlowMaybelline The Make Up Spot
€ 8,99
Maybelline Master Precise Ink SatinMaybelline The Make Up Spot
€ 8,99
Maybelline Lash Sensational Luscious MascaraMaybelline The Make Up Spot
€ 11,99

#2 Som

The Next Boy Girl Band

Som is met haar donkere, lange haren de mysterieuze, sexy lady van de groep. Oeh la la! Op het podium mag haar sexy uitstraling natuurlijk nog meer benadrukt worden, daarom krijgt zij een echte vamp look. Met het Nudes Palette heeft zij prachtige smokey eyes gekregen en deze worden nog eens extra zwoel gemaakt met de Colossal Spider mascara. Om de look compleet te maken zijn haar lippen gestift met een donkerpaarse kleur. 

Maybelline Volum' Express The Colossal Spider MascaraMaybelline The Make Up Spot
€ 9,99
Maybelline The Nudes Oogschaduw PaletteMaybelline The Make Up Spot
€ 15,99
Maybelline Loaded Bold Lipstick - 885 Midnight MerlotMaybelline The Make Up Spot
€ 8,00

#3 Denise

The Next Boy Girl Band

Denise is wat je noemt een echte power vrouw, zéker als ze op het podium staat. En dat is iets om trots op te zijn! Daarom wordt haar look nog krachtiger gemaakt met een paar knallende lippen met de Vivid Matte Liquid in de kleur Electric Pink. Voor een oogopslag die net zo zwoel is als haar bewegingen is gekozen voor de Push Up Drama Mascara en Curvy liner. Wow.

Maybelline Falsies Push Up Drama Mascara - 004 Indecent BlackMaybelline The Make Up Spot
€ 15,49
Maybelline Lip Vivid Matte Liquid Lip Color - 15 Electric PinkMaybelline The Make Up Spot
€ 4,25
Maybelline Master Precise Curvy EyelinerMaybelline The Make Up Spot
€ 9,99

Wil je de looks in actie op het podium zien? Kijk dan op 14 oktober om 20.30 uur naar de finale van The Next Boy/Girl Band op SBS6! 

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer