Mei 2012: Fair fashion

We stappen over op groene stroom, houden meat free mondays en bannen dierproeven uit onze cosmetica. Een klein schouderklopje is niet onterecht. Nederland wordt steeds groener. Wij Fashionchicks hebben natuurlijk een veel leukere manier om groen te doen. Groen shoppen. In mei gaan wij dan ook weer helemaal voor Fair Fashion.

Fair Fashion
Nelly.com: G-Star Shorts - Blazertje - Camilla Norrback broek - Jurkje G-Star

Heerlijk eerlijk online shoppen

Met eerlijke mode sla je twee vliegen in één klap. Je shopt en redt de wereld. Oké, de hele wereld redden is misschien wat overdreven, maar wie voor biologisch katoen kiest, is in ieder geval een stuk bewuster bezig! Groen doen kan al bij H&M, Hema of Vila. Deze grote ketens hebben allemaal een speciale bio cotton lijn en brengen een bewuste keuze binnen handbereik.

Maar het kan natuurlijk altijd beter. In mei gaan wij helemaal groen. We shoppen online -minder uitlaatgassen dan naar de stad rijden- met de kachel laag bij een eerlijke webshop als watMooi. We knabbelen op een stukje biologische chocolade terwijl we merken als Komodo en Expresso langs gaan. We speuren naar die groene shampoo zonder SLS met een biologisch maskertje op ons gezicht. Groen doen was nog nooit zo leuk.

Fair Fashion Favourites

My Paper Bag
WATMOOI
€109,00
Blazer Camilla NorrBack
LOTS TO WEAR
€259,00
Print broek Komodo
WATMOOI
€84,95
Gsus jeans
LABEL54
€99,99
Lipbalm SPF15 Hurraw
BIOCOSMETICA
€5,95
Blauw jasje Expresso
MIJN MODEWERELD
€119,95
Triwa horloge
WEHKAMP
€199,00
Losse top Asquith
WATMOOI
€54,00
Sneakers Ted Baker
SARENZA
€109,00
Tasje Tresures
WEAR FOR LOVE
€75,00
Nailgirls nagellak
SHIZO
€13,95
Jurk Komodo
WATMOOI
€99,95

Een eerlijke maand vol Fair Fashion dus. Heb jij nog groene merken en webshops onder je favorieten?

liefs, Marlies Bax,