Fashionnews

McGregor modellenwedstrijd: Alle knappe kinderen verzamelen!

Kristel, 19 oktober 2015

McGregor modellenwedstrijd: Alle knappe kinderen verzamelen!

Heb jij een ontzettend leuk, lief, knap, grappig kind (Natuurlijk! De leukste!)? En is hij of zij ook nog eens hártstikke fotogeniek? Mooi. McGregor is namelijk op zoek naar een nieuw model en heeft daarom een heuse McGregor modellenwedstrijd in het leven geroepen. Wordt jouw oogappel uitgekozen? Dan staat hij of zij model in één van de komende McGregor fotoshoots én komt daar ook nog eens een McGregor giftcard t.w.v. €1000,- bovenop. Niet slecht, toch?

McGregor modellenwedstrijd

Strike a pose

Is jouw kind tussen de 6 en 12 jaar oud en kan hij of zij niet wachten om in de spotlights te staan? Doe dan mee aan de McGregor modellenwedstrijd en upload een foto via de applicatie op de Facebookpagina van McGregor. Vervolgens verzamel je zoveel mogelijk fans (in de vorm van familie en vrienden) om tussen 19 oktober en 11 november op het aanstormende model te stemmen. De jongen en het meisje met de meeste stemmen gaan door naar de volgende ronde, net zoals twee andere kinderen die door de jury worden gekozen. De vier finalisten zullen mee doen aan een test fotoshoot van McGregor, waarna de uiteindelijke winnaar door een deskundige jury wordt gekozen.

Een kijkje achter de schermen

Wordt jouw kind verkozen tot model van McGregor? Dan wordt hij of zij dolgelukkig gemaakt met een berg aan prijzen. Ten eerste zal hij of zij natuurlijk als model meedoen in de eerstvolgende fotoshoot van McGregor. Maar er is meer! Zo komt daar nog eens een McGregor giftcard t.w.v. €1000,- bij waarmee zowel on- als offline geshopt kan worden. Niet gewonnen? Ook dan ga je niet met lege handen naar huis. De vier finalisten mogen namelijk een kinderfeestje geven bij Tom Coronel t.w.v. €150,- waar naar hartelust gekart kan worden. En alsof dat nog niet genoeg is krijgen alle kinderen die meedoen een McGregor giftcard t.w.v. €10,- waarmee online geshopt kan worden en maken zij kans op leuke prijzen zoals goed gevulde goodiebags. Benieuwd hoe het er aan toe gaat tijdens een fotoshoot voor McGregor? Bekijk snel de video!

Vergeet je ook jezelf niet? Je shopt namelijk heel veel moois van McGregor bij ons in de Fashion Finder!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Lees meer