Fashion

Manon Tilstra: 'Een auto is essentieel voor mijn persoonlijke stijl.'

Kristel, 05 mei 2017

Manon Tilstra: 'Een auto is essentieel voor mijn persoonlijke stijl.'

Goed nieuws voor alle dames onder ons die heel blij zouden worden van een auto die net als haar tas, schoenen en gehele kledingkast naadloos aansluit bij haar stijl: Toyota heeft de handen ineengeslagen met drie fashionable influencers. Manon Tilstra, Anna Rike en Larissa van From Hats To Heels. En daar zijn drie even zo fashionable Toyota AYGO's uitgekomen: de Edgy, de Chique en de Sassy. 

Toyota AYGO Edgy

De Edgy AYGO hoort bij Manon Tilstra. Zij was altijd al sterk gefascineerd door mode, beauty en reizen en startte daarom in 2012 haar blog Todaysbeauty.nl (dat later veranderde in manontilstra.nl). Bloggen en vloggen is voor haar de perfecte manier om zichzelf te uiten en om haar bezoeksters op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes en trends. Wij vroegen haar waarom de Toyota AYGO Edgy zo goed bij haar en haar stijl past. Read on!

'Voor mij is een auto net zo essentieel voor mijn persoonlijke stijl als de kleding die ik draag.'

Kun je uitleggen waarom jouw AYGO bij jouw stijl past?
Dagelijks ben ik heel bewust bezig met mijn looks, de ene dag zie je mij in een jurkje, de andere dag draag ik mijn comfy ripped jeans met een stoere top. Maar als ik de deur uitga voor afspraken, dan wil ik wel in iets cools rijden. Voor mij is een auto net zo essentieel voor mijn persoonlijke stijl als de kleding die ik draag. De keuze van mijn auto weerspiegelt hoe ik mezelf zie en wat ik tot nu toe heb bereikt. Dat is de reden waarom stijlvolle auto's bestaan, toch? Als ik mijn stijl in een woord zou moeten omschrijven, dan ga ik voor: EDGY. Al draag ik een jurkje voor een chique gelegenheid, er zal altijd een edgy randje te vinden zijn. Zo ook bij mijn Toyota AYGO. Deze grijze uitvoering met stoere edgy rode details past helemaal bij mijn stijl! 

Waarom vind jij het belangrijk dat jouw auto aansluit bij je stijl?
Ik vind het belangrijk omdat ik zelf veel auto rijd en het in mijn opinie niet zomaar een stuk blik is. Het brengt me overal en daarintegen zien mensen niet alleen mijn outfit maar ook de auto waar ik in rijd. Het is mijn beste vriendje en het is leuk om daarmee te matchen!

Beschrijf de ultieme road trip in jouw AYGO
Mijn ultieme road trip bestemming is Parijs of een andere bestemming in Frankrijk. Ik ben verliefd op de omgeving en de dingen die ik tegenkom onderweg richting Zuid-Europa. Tijdens deze road trip neem ik het liefst mijn vriendinnen, zusjes of vriend mee. Muziek hard, dakje open en gaan! 

Show them you're Edgy!

Karen Millen Zakelijke jurk blackKaren Millen Zalando
€ 249,95 € 199,95
p/d €9,20. Toyota AYGO Fashion Edition EdgyToyota AYGO
€ 9,20
Goosecraft Leren jas Zwart 101721002Goosecraft Van Tilburg Online
€ 299,95 € 149,97
MAC Bloodstone - Amplified Lipstick / James Kaliardos 3 gMAC Douglas
€ 19,50
KENDALL + KYLIE ESTELLA Sandalen met hoge hak blackkendall & kylie Zalando
€ 169,95 € 135,95
Yves Saint Laurent 01 - Rouge Pop Art La Laque Couture Nagellak 10 mlSaint Laurent Paris Douglas
€ 28,51 € 21,38

Is jouw stijl eerder Chique of Sassy? Check dan snel de AYGO die het beste bij jou past!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Lees meer