Guest editors

Manon Meijers secrets of a stylist: zo draag je een flared jeans

Manon, 15 september 2015

Manon Meijers secrets of a stylist: zo draag je een flared jeans

Knappe jongen die mij uit m'n skinny jeans krijgt. Ik ben er de afgelopen tien jaar langzaam maar zeker mee vergroeid: je zou bijna wel van een samensmelting kunnen spreken. Mijn skinny's en ik, dat is échte liefde. We begrijpen elkaar en wie ons los wil wrikken zal met een schoenlepel (en misschien wel een flinke schaar) moeten komen om ons uit elkaar te halen. Heus, ik heb weleens een flared jeans gepast. En ja, ik zie dat ik er ellenlange benen van krijg en nou ben ik been-wise al niet geheel onbedeeld. Het grote verschil tussen een skinny en een flared jeans is voor mij dan ook niet wat het fysiek voor me doet, maar hoe ik me er in voel. 

manon

Een skinny jeans lijkt te zeggen: hallo-rock-'n-roll-meisje-die-niet-al-te-hard-nadenkt-over-haar-outfit en een flared jeans riep vooralsnog steeds: o-help-nu-zie-ik-er-ineens-boho-uit-en-moet-ik-dan-ook-oorbellen-in-en-plateauzolen-aan? Maar flared jeans hoeven helemaal niet super boho te zijn: er bestaat een mix tussen super rock and roll en de 'O that seventies' show en die lijkt de ultieme belichaming te vinden in....Hilary Rhoda voor Frame Denim.

Flared jeans 2.0

De nieuwe flared jeans zijn iets minder hysterisch wijd aan de onderkant en misschien dat dit de overgang wat makkelijker maakt. Geef me nog even, maar ik denk dat je me dit najaar gaat zien in flared jeansFlared pantalons misschien zelfs ook wel. De kunst, voor mede niet-boho-meisjes zit 'm dan denk ik ook in de afstyling. Doe niets anders dan je normaal gesproken zou doen met je skinny jeans (alhoewel combat boots onder flared jeans een minder goed idee zijn) en je zit goed. Simpel T-shirtje of blousje, hak en je bent....Hilary Rhoda.

Dune Olivv enkellaars van suèdeDune de Bijenkorf
€ 155,00
Mango blouseMango wehkamp.nl
€ 19,99 € 14,99
Noisy may flared jeansNoisy May wehkamp.nl
€ 39,95

Over Manon Meijers
Manon Meijers is het brein achter website MonStyle en styliste van o.a. Wendy van Dijk, Jan Kooijman, Katja Schuurman en Dennis Weening. Met haar styling expertise bereikt ze vrouwen die een nimmer te stillen honger hebben naar the beautiful & good things in life. Op MonStyle kun je dagelijks terecht voor fashion en styling tips, maar natuurlijk ook voor backstage views, feelgood items, beauty en alles over een healthy way of living - cheaten mag. Volg Manon op Instagram,Twitter of Facebook.

liefs, Manon Meijers,

Lees meer