Guest editors

Manon Meijers secrets of a stylist: Wat draag je naar een bruiloft?

Manon, 08 juni 2015

Manon Meijers secrets of a stylist: Wat draag je naar een bruiloft?

Hoe leuk? Je BFF, broer, zus of allerliefste collega gaat trouwen en jij bent, natuurlijk, uitgenodigd. Rijst de allerbelangrijkste vraag: wat trek je aan? Wat draag je naar een bruiloft? Dit zijn een paar hele simpele do’s & don’ts zodat je nooit de mist in kunt gaan.

manon

Pastel is always a good idea

#1: Het eerste en allerbelangrijkste: never outshine the bride. Herinner je je de prachtige billen van Pippa Middleton nog? Bloedmooi maar niet helemaal gepast, daar was de volledige wereldpers het zeg maar wel met elkaar over eens. Dit kun je al heel makkelijk voorkomen door geen wit of crème te dragen tenzij dit natuurlijk de uitdrukkelijke wens van het bruidspaar is. Daarnaast is een superfelle kleur ook niet heel erg gepast omdat het de aandacht een beetje naar jou toe trekt.

#2: Zwart wordt niet altijd gewaardeerd op een bruiloft die overdag plaatsvindt. ‘s Avonds kan het prima maar het is en blijft een kleur die je associeert met minder feestelijke gelegenheden.

#3: Welke kleuren doen het dan wel goed? Pastelkleuren, in alle tinten, zijn een altijd-goed-optie. Meer weten over de pastel trend?

#4: Bedenk goed dat je vereeuwigd wordt op foto’s die nog vaak terug gekeken gaan worden en dat een print die heel tijdelijk is misschien minder leuk is om over 10 jaar terug te zien dan iets neutralers. Als je trouwens op je aller-knapst op foto’s wil staan zijn deze tips speciaal voor jou! 

#5: Houd je aan een dresscode maar wees daarbinnen vooral ook je goddelijke zelf!

#6: En last, but not least: één van mijn persoonlijke favorieten: de jumpsuit

Approved by Manon

Vero Moda VMMUSH Cocktailjurk white asparagusVero Moda Zalando
€ 49,95 € 39,95
Miss Selfridge TRES CHIC Clutch lightgreenMiss selfridge Zalando
€ 20,95 € 14,67
Sissy-Boy Jumpsuit BessSissy-Boy Sissy-Boy
€ 99,95
Even&Odd Sandalen greenEven & Odd Zalando
€ 34,95 € 20,95
New Look Korte jurk light blueNew Look Zalando
€ 24,95 € 19,95
Jacky Jumpsuit powderJacky Luxury Fashion Exclusive
€ 89,00

Over Manon Meijers
Manon Meijers is het brein achter website MonStyle en styliste van o.a. Wendy van Dijk, Jan Kooijman, Katja Schuurman en Dennis Weening. Met haar styling expertise bereikt ze vrouwen die een nimmer te stillen honger hebben naar the beautiful & good things in life. Op MonStyle kun je dagelijks terecht voor fashion en styling tips, maar natuurlijk ook voor backstage views, feelgood items, beauty en alles over een healthy way of living - cheaten mag. Volg Manon op Instagram,Twitter of Facebook.

liefs, Manon Meijers,

Lees meer