Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Guest editors

Manon Meijers secrets of a stylist: Pumps zonder pijn

Manon, 04 oktober 2014

Manon Meijers secrets of a stylist: Pumps zonder pijn

Je kunt mij op drukke werkdagen uittekenen in een skinny jeans en sweater. Die jeans wordt nog wel eens ingeruild voor een leren variant, maar daar blijft het dan vaak wel bij. Natuurlijk vind ik het te gek om outfits te “shoppen” in mijn eigen kast, toch betrap ik mezelf er doordeweeks op dat ik voor praktisch ga. Mijn ultieme day-to-night-item is dan een goed paar hakken. Als ik dit tijdens workshops vertel, krijg ik de nimmer aflatende klacht dat op hakken lopen echt niet te doen is. Onzin. Practise makes perfect, honeys!

Pumps zonder pijn

Hoge hakken zonder pijn: het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Hoe vaak schop jij je geliefde pins na een avond dansen niet dolgraag uit, omdat je arme voetjes zo gemarteld zijn? Er is een belachelijk simpel en heel goedkoop trucje dat de oplossing biedt en er voor zorgt dat je voortaan niet meer strompelend over straat hoeft en je ballerina’s die je als safety net in je tas gestopt had thuis kunt laten.

'Je hoeft voortaan niet meer strompelend over straat.'

Waarschijnlijk heb je de oplossing al in huis en anders scoor je ‘m voor een paar euro bij de drogist. Ontdek de magie van een rolletje Leukoplast! Een plakbandje werkt ook prima, maar staat net even wat knulliger.  Als je de derde en vierde teen van je voeten - steeds geteld vanaf je grote teen - aan elkaar plakt met een stukje Leukoplast ontlast je de zenuw die precies tussen deze twee tenen doorloopt. Die specifieke zenuw is namelijk de bad boy die ervoor zorgt  - Oké, omdat je hakken ‘m prikkelen, fair enough - dat je aan het einde van je dag of avond zo’n afschuwelijke pijn aan de bal van je voet krijgt.

Pumps zonder pijn

Wij plakten ons afgelopen weekend suf en jubelde ‘HALLELUJAH!’ Hoge hakken zonder pijn dragen kan echt!

Jeans & Heels

Acne Studios Oversized mohair sweater DramaticAcne studios de Bijenkorf
€ 280,00 € 196,00
Ted Baker KEEVAH Klassieke pumps BeigeTed Baker Zalando
€ 179,95 € 107,95
Supertrash- Parady BlackST. Studio IVY Fashion
€ 119,95
Jeans Waterfall  blauw7 for all mankind Little Soho
€ 275,00 € 137,50
Peter Kaiser 65201 BlauwPeter Kaiser Van Arendonk
€ 169,95
By Malene Birger Oversized pullover IsottaBy Malene Birger de Bijenkorf
€ 229,00 € 114,50

Over Manon Meijers
Manon Meijers is het brein achter website MonStyle en styliste van o.a. Wendy van Dijk, Jan Kooijman, Katja Schuurman en Dennis Weening. Met haar styling expertise bereikt ze vrouwen die een nimmer te stillen honger hebben naar the beautiful & good things in life. Op MonStyle kun je dagelijks terecht voor fashion en styling tips, maar natuurlijk ook voor backstage views, feelgood items, beauty en een alles over een healthy way of living - cheaten mag. Volg MonStyle op Instagram, Twitter of Facebook.

liefs, Manon Meijers,

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer