Guest editors

Manon Meijers secrets of a stylist: musthave kleuren

Manon, 13 oktober 2015

Manon Meijers secrets of a stylist: musthave kleuren

Voor mij bestaat er eigenlijk maar één kleur waar ik intens gelukkig van word. En het is, officieel gezien, niet eens een kleur. Zwart maakt me blij. Ik vind het mooi, tijdloos, stoer en rock & roll en ga er het liefst van top tot teen in gehuld. Saai? Misschien. Naast zwart stikt het in mijn kast van jeans (in jawel: zwart, grijs en blauw) en een stapel witte T-shirts waar je misselijk van wordt. Er is amper kleur te bekennen in mijn kast

manon

De kleuren die te vinden zijn in mijn kast, zijn terug te brengen tot een stuk of vijf en dat is niet zonder reden. Omdat ze hetzelfde doen als wat zwart doet: mooi zijn zonder alles te overschreeuwen èn je kunt ze met een gerust hart herhaaldelijk dragen omdat ze niet al te opvallend zijn. Ook zo'n liefhebber van zwart?

Manon 2

De beste kleuren die je naast zwart in je kast kunt hebben zijn:

#1 Blauwtinten: heel lichtblauw of juist heel donkerblauw, felblauw gaat weer richting categorie 'heel opvallend'. #2 Camel: sowieso één van de beste kleuren om mee te combineren omdat het werkelijk overal bij past. #3 Bordeauxrood: tijdlozer en minder opvallend dan felrood. #4: Nude tinten. #5: Olijfgroen.

Colours of Manon

Object OBJADDISON Overhemd blueObject Zalando
€ 44,95
Topshop Bodywarmer navy blueTopshop Zalando
€ 69,95 € 48,95
KIOMI SEPTEMBER Plooirok bordeauxKIOMI Zalando
€ 39,95 € 23,95
Faux leather dressCostes Costes
€ 69,95
KIOMI Enkellaarsjes met hoge hak light pinkKIOMI Zalando
€ 89,95 € 53,95
Y.A.S Trish Mantel van suèdeY.A.S. de Bijenkorf
€ 339,95

Shop je mee voor wat kleur (of desnoods een klein beetje maar) in je kast..?

Over Manon Meijers
Manon Meijers is het brein achter website MonStyle en styliste van o.a. Wendy van Dijk, Jan Kooijman, Katja Schuurman en Dennis Weening. Met haar styling expertise bereikt ze vrouwen die een nimmer te stillen honger hebben naar the beautiful & good things in life. Op MonStyle kun je dagelijks terecht voor fashion en styling tips, maar natuurlijk ook voor backstage views, feelgood items, beauty en alles over een healthy way of living - cheaten mag. Volg Manon op Instagram,Twitter of Facebook.

liefs, Manon Meijers,

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer