Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

Mannenpanel: de faux fur jas

Anne, 12 februari 2016

Mannenpanel: de faux fur jas

Faux fur, ofwel de diervriendelijke variant van de bontjas, zien we steeds vaker gedragen worden door De Stijlvolle Vrouw. De collecties op Fashionchick zitten er dan ook vol mee: aaibare jassen, vesten en gilets in alle denkbare kleuren en maten en in het allerzachtste faux fur. Maar niet alleen onze jassen lopen er tegenwoordig graag harig bij; ook 'fluffy' schoenen en tassen passeren de revue. Wij Fashionchick vrouwen hebben de trend inmiddels al lang en breed omarmd en wurmen ons maar al te graag in een jasje waarin we een zacht statement kunnen maken. Maar dan rijst natuurlijk nog wel de vraag: hoe denken onze mannen uit het Fashionchick mannenpanel over onze harige vrienden? Krijgen ze spontaan zin om ons te aaien of mag -ie wederom rechtstreeks de kledingcontainer in? Je leest het nu! 

faux fur

Manila Grace - Faux fur jas Montone | camelManila Grace Little Soho
€ 429,00 € 171,60
Fendi Zonnebril FF0142/F/SFendi de Bijenkorf
€ 263,00
Dames jas lange mouw in zwart - BODYFLIRTBodyflirt Bonprix
€ 59,99 € 27,99

Leroy: Stiekem vind ik echt bont veel mooier, of is het niet verantwoord om dit te zeggen? ;)

Luc: Leuk als je voor die Sesamstraat look gaat: 100% Pino. Maar even serieus, niet doen. De 90’s zijn over en de Spice Girls uit elkaar. Gewoon nee.

"Stiekem vind ik echt bont veel mooier."
 

Tom: Voor vrouwen die anno 2016 nog een jas van echt bont aanschaffen kan ik weinig respect opbrengen – en dat zeg ik niet alleen omdat ik geen vlees eet. Met de faux fur variant is weinig mis. Sterker nog: het is je reinste rock & roll in combinatie met skinny jeans en een wilde bos.

faux fur

Woven waistcoat fancy coloured fur rose cloudDEPT DEPT
€ 99,95 € 39,98
Sacha Bruine schoudertasSacha Sacha
€ 39,99 € 9,99
Jas van imitatiebontB.C. Best Connections OTTO
€ 159,95 € 93,95

"Om nou te lijken op een vogeltje uit Sesamstraat. Ik weet het niet."
 

Berndt: Bont kan echt niet meer wat mij betreft dus dit is een mooi alternatief. In de nineties revival is ook gekleurd bont nogal ‘hip’ maar om nou te lijken op een vogeltje uit Sesamstraat, ik weet het niet. Ik zie deze trend graag overwaaien. De H&M verkoopt ze in ieder geval aan de lopende band!
 
Fashionchick mannenpanel
Ons handsome mannenpanel bestaat uit vijf über-stijlvolle mannen: Leroy Aznam kennen we natuurlijk als het stijlvolle brein achter mannenblog Comme des Leroi, bloggers Luc van Houts en Steven van Eck zijn de founders van Notre Vue waar iedereen het over heeft, Tom Springveld runt het broertje van Fashionchick; mannensite MEN TODAY en Berndt de Wit (last, but not least!) is Sanoma's meest stijlvolle Business Unit Manager. Heb jij vragen voor ons mannenpanel? Just ask!
mannenpanel

liefs, Anne ,

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer