Mamalicious positiekleding: Mooi merk voor mama's

Goed nieuws! Als zwangere Fashionista hoef je je niet meer negen maanden schuil te houden omdat je de deur niet uitwilt in die suffe positiekleding. Het Deense merk Mamalicious maakt van jou een sexy mama.

Tijdens je zwangerschap ben je op het toppunt van je vrouwelijkheid, dus is er helemaal geen reden om in saaie positiekleding rond te gaan sloffen. In een outfit van het Deense modelabel Mamalicious ben jij een echte glowing mommy-to-be. Jij mag ook wel genieten van je zwangerschap! Met Mamalicious positiekleding hoeft dat helemaal niet zo duur te zijn. Want laten we eerlijk zijn: kinderen krijgen is al duur genoeg.

Mamalicious poaitiekleding
Mama-licious

On-trend, praktisch & betaalbaar

Mamalicious is een merk van hetzelfde moederbedrijf als Vero Moda, Vila en Pieces, en biedt dezelfde trends en vriendelijke prijzen. Je hoeft dus nooit te compenseren op stijl als je zwanger bent! De collectie van Mamalicious is on-trend, praktisch en betaalbaar. Ze hebben onder meer elegante tops en jurken, jassen, fijne basics en zelfs superhandige voedingskleding onder de naam Feed Me. Zo kun je stalend voor de dag komen op een feestje, maar wel makkelijk en snel je baby voeden. 

MamaLicious positiekleding online


Top met patroontje

€34,95
(Nelly.com)


Stretch jeans

€49,95
(Wehkamp)


Parka-jas

€59,95
(Nelly.com)


Jersey tuniek

€29,95
(Nelly.com)


Feed Me jurk

€54,95 €43,95
(Zalando)


Positierok

€39,95
(Wehkamp)


Roze top

€22,95
(Nelly.com)


Basic stretch hemdje

€12,95
(Nelly.com)


Vestje

€34,95
(BO Lifestyle)

Vind jij 't ook zo moeilijk om leuke positiekleding te vinden? Je vindt meer Mamalicious in de Fashion Finder.

Voeg Mama Licious toe aan jouw favoriete merken

liefs, Laura Gommans,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.