brandzaak koffie koffiebonen malen thuisbezorgd
Lifestyle

Makkelijk en snel een verse kop koffie in huis

Saar, 13 december 2022

Winter of zomer, warm of koud; het is altijd tijd voor een lekkere kop koffie. Het geeft een boost, creëert een moment van rust in alle hectiek van het leven of brengt je samen aan de koffietafel. ‘s Winters warmt het ook nog eens op. En dat is nóg lekkerder wanneer de koffie vers aan huis wordt bezorgd en je de barre temperaturen niet hoeft te trotseren. 

Brandzaak

Bij Brandzaak zit je in dat geval gebakken. Broers Sefa en Harun leveren hun ambachtelijke koffiebonen namelijk aan huis. Op jonge leeftijd dronken zij hun eerste koffie, waarna er een passie ontstond die alleen maar groeide en nu doorvloeit in hun eigen bedrijf: een koffiebranderij met de meest verse bonen en snelle service. De kwaliteit van deze 100% Arabica-bonen wordt internationaal aangeduid met de term Specialty Coffee. Ofwel, de crème de la crème binnen de koffiebonenwereld. 

Versheid

De versheid van de bonen staat letterlijk en figuurlijk voorop bij Brandzaak. Op de voorkant van de verpakking lees je namelijk de branddatum. Zo weet je precies hoe vers je koffiebonen zijn én blijven. Deze verse bonen behouden hun smaak tot acht weken na de branddatum. Uiteraard kun je de bonen na deze acht weken nog prima gebruiken, want ze hebben een houdbaarheid tot één jaar na branddatum. De verse smaak gaat er dan alleen vanaf. 

Verpakking

De verpakkingen van Brandzaak zijn speciaal vervaardigd voor het verpakken en vershouden van de koffie. Het is daarom belangrijk om je koffiebonen in de originele verpakking te bewaren in een donkere en koele ruimte op kamertemperatuur. Uitgerust met een eenwegventiel en hersluitbare opening, blijft de koffie supervers. 

Vers gebrand

De koffiebonen worden op ambachtelijke wijze gebrand in Brandzaaks eigen branderij. Door de slow roast-methode krijgen de 100% Arabica-bonen een natuurlijke smaak en worden de aroma’s maximaal benut. Zonder gebruik van toevoegingen en smaakversterkers, zijn de bonen ‘puur natuur’ en ook nog eens een gezonde keuze. Plaats je voor 15:00u je bestelling, dan worden de koffiebonen diezelfde dag nog verzonden. Zo drink je de volgende ochtend een supervers bakkie.

Verschillende soorten + kortingscode

Met een breed assortiment aan koffiebonen zit er sowieso een boon bij dat aan je smaakprofiel voldoet. Daarnaast zijn alle bonen geschikt voor iedere zetmethode, zoals in een espressomachine, cafetière of filterkoffiemachine. Ben je nog zoekende naar je (smaak)voorkeuren? Ga dan voor de Roasters Pick. Je ontvangt dan drie kleinere zakjes met verschillende soorten bonen. Bestel nu de Roasters Pick met de kortingscode FCxBZ en je betaalt €14,95 i.p.v. €18,95*.


*De kortingscode is eenmalig geldig tot februari 2023 en exclusief eventuele verzendkosten.
In samenwerking met Brandzaak. 

Hier krijg je verse koffie aan huis bezorgd

Lees ook

Hier krijg je verse koffie aan huis bezorgd

Lifestyle

Topuitzicht en knallend feest - hier wil je zijn met NYE

Lees ook

Topuitzicht en knallend feest - hier wil je zijn met NYE

Lifestyle

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer