Make-up inspiration: Maak je partylook compleet!

Glitterpumps en feestjurkjes. Heel leuk al die fijne feestkleding, maar je kunt er natuurlijk niet met een bloot gezicht boven verschijnen. Daarom bezochten wij M.A.C Cosmetics en kregen van Senior Make-up Artist Elke een party make-up lesje. Hoe maak je een perfecte smokey eye zonder het beruchte panda-effect? Hoe creëer je een zachte lieve make-up? En waar kun je nou het beste jouw foundationkleur testen? Elke heeft alle antwoorden!

De hele middag waren wij te gast bij Unlimited PR, werden wij verwend met hapjes en drankjes en keken wij kwijlend onze ogen uit. Wat een beauty’s van producten! Make-up genie Elke had bij elk product een uitleg klaar. Haar tips voor een eyecathing partylook kunnen we jullie natuurlijk niet onthouden.
Elke's tips:

Wees zuinig met concealer en smeer hem goed uit. Dan blijft het beter zitten. Test je foundation kleur op de zijkant van je pols of je kaaklijn. Nooit op de binnenkant van je arm, bij je neus of je hals. Er zijn een paar simpele trucs bij smokey eyes. Begin met een oogpotlood. Hoe vetter je oogpotlood, hoe intenser de smokey eye. Veeg het potlood dit seizoen ook onder je oog ver uit. Fixeer het potlood met een zwarte oogschaduw of een transparant poeder. Werk daarna met oogschaduw van buiten naar binnen. Je begint dus in je buitenste ooghoek. Vind je je smokey eye uit eindelijk te intens? Breng vanuit je binnenste ooghoek een lichtere kleur aan. Goud is voor de feestdagen heel geschikt. Vooral als er een glittertje in zit. Dit seizoen mag een rode lip in alle tinten en texturen. Zelfs bij een smokey eye (voor durfallen).  Niet zo'n dear devil? Houd dan bij een intense oog je lippen naturel.  M.A.C heeft prachtige glittertjes die je als make-up of door bodylotion kunt gebruiken. Als er licht op je valt zul je heel subtiel glinsteren. Echt een aanrader voor een partylook.
ONZE MATCHING PARTYCLOTHES:


Dress Julie...
Jurk, Just Female 
EUR 89.95
(Welikefashion.com)
Armband
Armband, Bon a Parte 
EUR 13.95
(Bon a Parte)
Pumps met... 
Pump, Lipsy 
EUR 39.99
(3 Suisses)
Pump Sissan...
Pump, Friis & Company 
EUR 62.95
(Welikefashion.com)
Big Flower 
Oorbellen, Soho Hearts 
EUR 19.95
(TheOnlineFashionStore)
Princess Black
Jurk, Princess Black 
EUR 49.95
(Lily's Closet)

Wij zijn verkocht aan de producten van M.A.C! Op de wishlist van Tjitske: Russian Red Lipstick. Op de wishlist van Marlies: M.A.C concealer en foundation. Wil jij M.A.C Cosmetics proberen? Je shopt de producten op Maccosmetics.com of in een M.A.C shop bij je in de buurt. Helaas kan zo'n bezoekje aan een M.A.C shop je wel een reisje kosten.
Liefs
Marlies & Tjitske

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer