Maison Scotch online: Casual comfort

We love Scotch & Soda! Het merk dat origineel alleen mannenkleding maakte, heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt met de introductie van verschillende lijnen. Zo kwam er eerst Scotch Shrunk, met kinderversies van hun bestaande ontwerpen. In 2010 volgde de vrouwencollectie Maison Scotch, die nu niet meer uit onze kledingkasten weg te denken is!

maison scotch online

De stijl van Scotch & Soda is casual en stoer. In het ontwerp van de kleding is veel aandacht besteed aan kwaliteit en comfort. Ook zijn veel Scotch-kledingstukken voorzien van grappige details, zoals een bijpassend kettinkje of sjaaltje.

Maison Scotch webshop

De Scotch webshop heeft laatst een mooie make-over heeft gekregen. Van af nu zijn alle merken van Scotch hier te koop: Scotch & Soda voor mannen, Scotch Shrunk voor jongens, Scotch R'Belle voor meisjes en, happy dance, Maison Scotch voor vrouwen. Daarnaast is er ook vrijetijdskleding van Home Alone met huispakken en lekkere sweaters te vinden en de denimlijn Amsterdams Blauw. Neem een kijkje op de vernieuwde site, of shop hieronder meteen onze favoriete Maison Scotch items!

Maison Scotch online


Sweater Kate, Maison Scotch

€79,95
(Men At work)


Blazer, Maison Scotch

€159,95
(Skiks women)


Strepentop, Maison Scotch

€399,95 €59,99
(Zalando)


Kabelvest, Maison Scotch

€179,95
(de Bijenkorf)


Grijze jeans, Maison Scotch

€89,95
(de Bijenkorf)


Tuniek, Maison Scotch

€99,95
(Denim Plus)


Jas met leer, Maison Scotch

€229,95
(de Bijenkorf)


Leren tas, Maison Scotch
€149,95
(Denim Plus)


Jurk, Maison Scotch

€199,99
(Men At Work)

Heeft dit mooie merk ook al je kledingkast overgenomen? Meer Maison Scotch vind je in de Fashion Finder.

liefs, Laura Gommans,