M.A.C Cosmetics online bij de Bijenkorf

Soms komt er nieuws op ons pad waar wij zo blij van worden, dat we ons thema van die maand even laten voor wat het is. M.A.C cosmetics online in de verkoop bij de Bijenkorf? Hell yeah, dat is zo'n moment. Een budgetdraai valt hier niet aan te geven, maar we willen toch even aandacht besteden aan dit fijne moment. Eindelijk, na al dat wachten, bestellen wij de mooiste cosmetica nu makkelijk online in Nederland.

MAC Cosmetics
M.A.C Cosmetics

M.A.C cosmetics is misschien wel een van de populairste cosmeticamerken. De combinatie van trendcollecties, catchy namen en een eigen stijl maakt dit merk onweerstaanbaar voor iedereen met ook maar een klein beetje liefde voor beauty. De make-up artists staan in elke winkel of counter voor je klaar met advies en tips. Ze zijn nooit te beroerd om het perfecte product voor jou te matchen. Beautybloggers prijzen elk product de hemel in. En terecht, want als kers op de taart zijn de producten van M.A.C ook gewoon heel erg goed!

Nu ligt ook online de verleiding op de loer. M.A.C verzorging en make-up belandt zonder enige moeite van je winkelmandje bij jou op de mat. Heel fijn voor de Fashionchicks onder ons zonder de luxe van de grote stad in hun achtertuin.

M.A.C Cosmetics online

Sheen Supreme Lipstick
DE BIJENKORF
€18,00
Fluidline eyeliner
DE BIJENKORF
€18,00
Make-up Remover
DE BIJENKORF
€20,00
Cremeblend Blush
DE BIJENKORF
€19,50
M.A.C Eye shadow
DE BIJENKORF
€16,00
Nepwimpers
DE BIJENKORF
€20,00
Minaralize Skinfinish
DE BIJENKORF
€25,50
Buffer Brush
DE BIJENKORF
€48,00
Studio Fix Fluide
DE BIJENKORF
€28,00

Nooit meer oneindige treinreizen maken; Voor dorpsmeisjes zoals ik brengt de Bijenkorf M.A.C binnen handbereik. Alle producten van M.A.C Cosmetics bij de Bijenkorf vind je in de Fashion Finder.

twitter Volg op twitter alle updates en het laatste nieuws over M.A.C Cosmetics!

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.