Maart: Lente en zomertrends 2012

Lente: Stiekem the most wonderfull season of all. Als ik onderweg naar het Fashionchickkantoor de slaap weersta en mijn ogen eindelijk eens open houd, dan zie ik de eerste tekenen van de lente al te voorschijn komen. Het lijkt eindelijk niet meer middernacht om half 8 's ochtends. Krokussen schieten de grond uit en menig fashionista waagt zich weer aan een open schoentje, dan wel niet met panty. De lente voelt als een nieuw begin. Een frisse start die komt met een flinke dosis nieuwe trends.

Lente musthaves & zomertrendsCC: Asos

Lente en zomertrends 2012

De eerste frozen yoghurt heb ik al weer achter de kiezen. De onderkoelingsverschijnselen na deze low-fat hemel nam ik voor lief, want 10 graden op de thermometer moet je vieren! Niet alleen met een ijsje, maar ook met een paar pumps, een nieuwe bikini of alvast een giga zonnebril. Dit jaar bedenk jij je een keer niet op het laatste moment wat je niet kunt missen deze zomer, maar shop jij relaxt vooruit.

In ons modetrend rapport 2012 kon je al lezen wat de trends zijn deze lente en zomer, maar we zullen je deze maand nog verder onderdompelen in de zomerse mode. Met How-to-wear's van de laatste zomertrends, artikelen vol pretty pastel, bikinirapporten en "In de stijl van" van warmbloedige fashionista's. Get ready voor spring and summer!

Let the Sun Shine!

Vest Designers Remix

ZALANDO

€139,96

Canvastas Mælk

KOLIBRISHOP

€14,90

Zeegroene Only jeans

ZALANDO

€49,95

Pantermotief zonnebril

DE BIJENKORF

€16,95

Pastelkleurige top Oasis

V&D

€19,96

Gstar spijkerjack

ZALANDO

€169,90

Bikini LingaDore

NECKERMANN

€39,95

Sweater Laundery Industry

9 STRAATJES ONLINE

€89,96

Sleehak Stockholm Design

NELLY.COM

€61,50

http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/778087-0115_5?$productOverview2$

Jurk met bloemapplicaties

NELLY.COM

€469,95

Minimum chino

MEN AT WORK

€79,99

Sterrenring

HYKI

€11,95

We duimen voor een zonovergoten lente en zomer, zodat we die lente- en zomertrends zo vaak mogelijk kunnen benutten. Dat we maar bruinverbrand door het leven mogen gaan de komende maanden!

liefs, Marlies Bax,