Fashionnews

Maak Moederdag speciaal met ICI PARIS XL

Lianne, 13 april 2015

Maak Moederdag speciaal met ICI PARIS XL

Zondag 10 mei is het weer Moederdag. Een perfecte dag om jouw lieve moeder heerlijk in het zonnetje te zetten met prachtige cadeaus en een dikke knuffel. ICI PARIS XL maakt Moederdag extra speciaal met maar liefst drie mooie acties! Happy Mothersday!

ICI Paris XL

25% korting bij aankoop van 2 make-up producten

Wij weten als geen ander dat vrouwen geen genoeg kunnen krijgen van make-up. Verwen daarom jouw moeder met een prachtige make-up collectie van verschillende topmerken. Van een verlengende mascara voor een mooie oogopslag tot een prachtige blush voor een natuurlijk ogende teint. Dat maakt je mooie moeder nog een beetje mooier.

ICI Paris XL Shocking mascara Shiseido blush Guerlain lippenstift

Heerlijke geurensets

Jouw lieve moeder verdient natuurlijk het allerbeste. Verras haar daarom met een heerlijke geschenkset van haar favoriete geur. Zo'n setje is nog net even specialer dat een losse parfum. ICI PARIS XL heeft de mooiste geurensets geselecteerd voor een onvergetelijke Moederdag. 

ICI Paris XL Liu Jo Potion Peace Love

20% korting op fijne geuren

Een parfum vertelt veel meer over jezelf dan een ketting om je nek of een ring om je vinger. Verwen jouw moeder daarom met een heerlijke geur. Kies haar all-time favoriet of ga voor een parfum dat jij perfect bij haar vindt passen. Profiteer nu van maar liefst 20% korting op alle geuren vanaf 75 ml.

ICI Paris XL Versace Beckham Versace

Shop meer van deze producten in onze Fashion Finder en laat jouw moeder op zondag 10 mei helemaal onderdompelen in heerlijke producten van de ICI PARIS XL!

liefs, Lianne ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer