Fashion

Maak met Fashionchick en ModeMusthaves jouw man Mr. Perfect!

Marlies, 02 februari 2015

Maak met Fashionchick en ModeMusthaves jouw man Mr. Perfect!

Vind jij zijn vuile boxers midden in de slaapkamer, snapt hij niet dat die millimeter opgetrokken wenkbrauw betekent dat er iets is en wil hij er nog steeds niet aan dat ‘Keeping up with the Kardashians’ wel goede televisie is? Wij als vedette van het dating-slachtveld wisten het al lang: Mister Perfect bestaat niet. Maar met Valentijn komt daar verandering in. Hij mag dan boeren na het eten, jouw man is met het Fashionchick.nl x ModeMusthaves.com shirt even Mister - pretty darn - Perfect!

Fashionchick en ModeMusthaves Valentijn

Mister Perfect, where are you?

Valentijn geeft de moderne romanticus een excuus om ongegeneerd los te gaan. Daarom wacht je dit jaar niet Bridget Jones-treurig tot hij overstag gaat met een cadeautje. Nee, nee. Strooi rozenblaadjes in het rond, knutsel je eigen hartjeskaart, breng hem een serenade onder zijn raam,  stuur 2000 calorieën aan chocolade naar zijn werk en bestel het Fashionchick.nl x ModeMusthaves shirt.  Je tovert hem om in ‘Mister Perfect’. En met het shirt voor jou dat je er meteen bij krijgt, zal jij ‘Miss Always Perfect’ zijn. It’s the season to be cheesy!

Fashionchick en ModeMusthaves Valentijn

Hoop jij nog binnen 14 dagen een Prince Charming te vinden? Helemaal niet nodig. Om vriendinnenliefde te vieren is er ook een speciaal shirt voor all the single ladies en de vrienden voor het leven. Bestel het BFF pakket voor haar en ontvang ook je een eigen shirt om op 14 februari te matchen met je beste vriendin!

Shop & win

Love Is In The AirModeMusthaves
€ 34,95 € 14,95
Me And My BFFModeMusthaves ModeMusthaves
€ 17,95 € 8,50
My BFF Is Better Than YoursModeMusthaves
€ 34,95 € 24,95

#Parisbemine!

Reis af naar Parijs en vier de liefde. Bestel het pakket voor je BF of BFF voor slechts €34,95, deel de foto op Instagram met #ParisBeMine en tag @Modemusthaves & @Fashionchick in de foto. Dan maak je kans op Les Jours D'Amour; twee overnachtingen voor twee personen in Hotel Balmoral**** in Parijs via TravelBird.

hotel paris

Where to go? Het hotel ligt op 100 meter van de Champs Elysées en de Arc de Triomphe, tussen de twee mooiste lanen van Parijs: de Avenue Mac Mahon en Avenue Carnot. Metrostation Charles de Gaulle Etoile ligt om de hoek waardoor je gemakkelijk elke gewenste bestemming in de stad bereikt. Beschikbaar in de weekenden van 20 juli t/m 31 augustus 2015. 

De winactie loopt t/m 15 februari 2015 en is exclusief vervoer.

liefs, Marlies Bax,

Lees meer