Fashionnews

Maak kennis met Friday en kom shoppen met korting!

Marjolein, 29 augustus 2016

Maak kennis met Friday en kom shoppen met korting!

En toen was daar een nieuwe winkel, een shop waar we tot over onze oren verliefd op zijn. Die maakt dat het ons niet uitmaakt dat de zomer eind deze week weer voorbij is. We willen namelijk nu de nieuwste collectie shoppen. Nu! Waar ik het over heb? Over Friday. Een winkel waar de klant haar kroon op mag zetten en waar je de mooiste merken uit Scandinavië, Spanje en Frankrijk kunt inslaan. En laten we op fashion uit die landen nou net dol zijn... De collectie leent zich bovendien perfect om de uitgelezen vrijdag-outfit te creëeren, als in: casual maar binnen no-time om te bouwen naar fun en/of chique. Fashionchick en Friday zijn dus een match made in heaven! En daarom organiseren we samen iets leuks. Voor jou!

Fashionchick X Friday

Shoppen met korting

Wat dan? Vraag je je misschien af. We organiseren samen met Friday een shopping event. Op 9 september, tussen 13.00 en 18.00 uur, krijg je 20% korting op de nieuwe collectie van CKS en Friday (het eigen label van de shop!). Hoera! En alsof dat niet genoeg is kun je onze eigen Amanda het glitterhemd van het lijf vragen wat betreft styling tips en tricks. Geen idee hoe je iets moet combineren of welk item jou het beste staat? Amanda to the rescue! Heb je meer zin in een babbeltje met bloggers Jolie Lot en A Dash Of Fash? Ook dat kan! Deze dames zullen namelijk ook bij dit event aanwezig zijn voor een heuse Meet & Greet. 

Kom ook!

Maar er is nóg een reden om 9 september nu alvast in je agenda te blokken. Want ben je straks hopeloos verliefd geworden op één van de items uit de nieuwe collecties? Dan krijg je bij aankoop ook nog eens een gratis totebag waar Amanda vervolgens een gezellige krabbel op zet. En zo heb jij een uniek item. Hoe cool is dat? One of a kind! I like.. Meld je dus op 9 september tussen 13.00-18.00 uur bij Friday op de Kalverstraat. Dat wordt ongetwijfeld beregezellig!

Shoppen bij Friday

CKS SenseCKS Dames Friday
€ 24,99
CKS IowaBroek met printFriday
€ 79,99
Friday MavisFriday Friday
€ 39,99
AnnaFriday
€ 29,99 € 17,99
CKS WambleeCKS Dames Friday
€ 69,99
CKS FennaCKS Dames Friday
€ 69,99
IlanFriday
€ 69,99 € 41,99
CKS CharlotsCKS Dames Friday
€ 59,99
CKS JoleneaCKS Dames Friday
€ 69,99
RolinFriday
€ 89,99 € 45,00
KeddyFriday
€ 119,99 € 60,00
CKS JuleCKS Dames Friday
€ 49,99

Ben jij erbij op 9 september? Meld je dan nu aan bij het Facebook event. See you there!

liefs, Marjolein van den Broek, Never underestimate the power of a good outfit on a bad day..

Shop meer van

Friday

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer