Girlbosses

Lovers & BFF's aan de praat

Amanda, 19 februari 2015

Lovers & BFF's aan de praat

Boys are whatever! Of toch wel de Mr. & Mrs. Perfect uithangen? Samen met ModeMusthaves.com creëerden wij onze eigen Valentijnsshirts. Een BFF-pakket of BF-pakket, om samen lekker matchend Valentijn door te brengen. En dit zoete idee verdiend zoete verhalen. We gingen op zoek! Wat is het verhaal achter de vriendinnen Josh Veldhuizen & Jamie Faber? En wie is de beste vriendin van Glamour's Babette? Of zijn het er meer? We hadden ook een klein vragenvuur aan onze Ellen, want wie is nou die handsome hubby van haar? Kom maar op met die zoete verhaaltjes. 

valentijn

Josh Veldhuizen & Jamie Faber

Hoelang zijn jullie beste vriendinnen? Hoe hebben jullie elkaar leren kennen? En wat maakt jullie vriendschap zo bijzonder?
Jamie: Ik deed styling en Josh had toen al haar label (JOSH V), dit is alweer vier jaar geleden. Bij haar leende ik kleding voor o.a. Popstars en verschillende BN-ers dat bloeide uit tot een mooie vriendschap. Voor mij is Josh heel bijzonder omdat ik in lastige periodes altijd bij haar terecht kan! Ze weet de juiste dingen te zeggen en dan kan ik er weer "Hatshikidee" tegenaan. Daarnaast kan ik ontzettend met haar lachen en doen wij een hoop samen. 
Josh: Ik vond Jamie meteen al lief en grappig toen ze bij mij langskwam in de showroom en we konden het altijd al goed vinden. Een vriendschap was onvermijdelijk. Afgelopen jaar zijn we steeds meer met elkaar opgetrokken en is onze vriendschap nog hechter geworden. Jamie heeft altijd honderd ideeën (zakelijk en privé) en ze heeft energie voor tien. Heerlijk zo’n wervelwind om je heen, maar ik breng alles dan weer in balans door een beetje tegengas te geven en focus te houden. We zijn dus best verschillend, maar als gemeenschappelijk goed hebben we bijvoorbeeld beide een grote portie doorzettingsvermogen en zijn we creatief, en ik denk dat die overeenkomsten en verschillen onze vriendschap bijzonder maakt.

Josh: 'Ik vind het heerlijk om Jamie aan te kleden in JOSH V'.

Vallen jullie op dezelfde type mannen? Zo ja/nee, welke types?
Jamie: Josh en ik vallen niet op dezelfde mannen! Dat scheelt, we vinden niet veel dezelfde mannen aantrekkelijk en gelukkig maar, anders zouden wij moeten strijden. ;)
Josh: Strijden? Om een man? Ik niet hoor. Laat mannen maar lekker man zijn en voor een vrouw strijden. Het liefst voor één vrouw tegelijk als het even kan. Het lijkt mij onmogelijk dat een man op Jamie valt én op mij, omdat we echt totaal anders zijn. Qua uiterlijk en qua karakter. Ik wil een man die ondernemend is, begrip heeft voor mijn drukke baan en echt iets positiefs toevoegt aan mijn leven. Ik vind mannen aantrekkelijk die gepassioneerd met hun vak/baan bezig zijn en net als ik de lat hoog leggen en een bepaalde lifestyle belangrijk vinden. Maar wat Jamie zegt klopt verder wel, we vallen geloof ik niet op dezelfde mannen qua uiterlijk!

Shoppen jullie dezelfde stijl? Zouden jullie zo elkaar kledingkast kunnen overnemen of juist totaal andere stijl?
Jamie: Onze stijl is soms het zelfde en ik hou echt van haar kledingstijl. Maar ik ben soms wel ietsje stoerder en makkelijker gekleed maar dat komt denk ik ook omdat ik een zoontje van 2 jaar heb en ik red het niet om de hele dag op sky-high heels achter hem aan te rennen.
Josh: Ik vind het heerlijk om Jamie aan te kleden in JOSH V! Het is een popje en alles staat haar!! Aangezien ik een stuk langer ben dan Jamie, draag ik toch net wat andere dingen. Jamie kan heel veel hebben, waar een rokje bij haar schattig, stoer of leuk staat, kan het bij mij ineens heel glamorous of juist too much zijn. Alle rokjes zijn bij mij gewoon nét wat korter ;-)

mark ellen

Ellen & Mark

Hoelang zijn jullie al een stel? Hoe hebben jullie elkaar leren kennen en wat maakt jullie liefde zo bijzonder?
Ellen: We gaan met Valentijn precies 8 jaar, heel corny maar waar. We hebben elkaar leren kennen op de studie, dus zijn officieel highschool sweethearts. Vanaf het begin was het raak, liefde op het eerste gezicht! Ik vind het bijzonder dat we nog steeds zo kunnen genieten van de kleine dingen. Een briefje met “i love you” of dat als je thuiskomt van een lange dag werken de kaarsjes aan staan en ik alleen hoef aan te schuiven.

Wat is het meest romantische wat jij ooit voor hem hebt gedaan? En hij voor jou?
Tja, haha zoveel! Mark is echt een romaticus. Ik iets minder.. Maar hij heeft mij dus verkering gevraagd met een briefje die ik, blond als ik ben, totaal niet snapte eerst. Kreeg een wit papiertje en daar stond op ‘vuurtje erbij’. Wat bleek, hij had met citroensap op het briefje geschreven: “wil je verkering met mij, kruis aan ja of nee”. Wat echt werkte toen ik het boven de kaars hield.

Ellen: 'Mark is echt een romanticus'.

Wat zou je uit zijn kledingkast willen weggooien? En wat zou hij bij jou willen weggooien? Wat vinden jullie van elkaars kledingstijl?
Haha zijn winterjas. Er is al menig woord over gewisseld en niet alleen door mij. Tja wat moet ik zeggen, de kraag is nogal heftig. Vind zijn kledingstijl belangrijk en is goedgekeurd!
Mark: Eeeehhh de helft vanwege ruimtegebrek. Kledingtijl: vrouwelijk, sexy maar stoer. Volwassen, maar dat is zo’n stom woord. 

babette glamour

Babette, Murel & Yvette

Vriendinnen Yvette Peek (22-jarige Fashion Design Student), Murel Minnee (22-jarige Office manager marketing bureau) en Babette Grunder (23-jarige Digital Editor Glamour). Yvette woont in Arnhem omdat ze Fashion Design studeert aan ArtEZ. Ze kon niet bij de foto aanwezig zijn omdat ze werkt aan haar afstudeercollecties en zich voorbereidt op Paris Fashion Week.

Hoelang zijn jullie beste vriendinnen? Hoe hebben jullie elkaar leren kennen? En wat maakt jullie vriendschap zo bijzonder?
Babette: Murel en ik zijn vanaf ons 15e vriendinnen. Ze veranderde van middelbare school en kwam een klas onder mij. In eerste instantie had ik zonder haar te kennen besloten dat ik haar niet aardig vond. Ze was way to pretty. Maar na dag één gooide ik mijn voornemen overboord en datzelfde weekend nog hielden we ons eerste slaapfeestje. 
Yvette kende ik al van de basisschool, maar leerde ik in diezelfde periode pas goed kennen. We woonden alle drie in hetzelfde dorp en werden vrij opgevoed, dus we konden iedere dinsdag al fantaseren over ons aankomende stapweekend.


Ik wil onze vriendschap vooral omschrijven als heel bijzonder. Hoe weinig we elkaar soms ook zien, het is altijd goed. Daarnaast is het nooit een probleem als de een afspreekt zonder de ander en we zullen nooit over elkaar praten. Dat vind ik waardevol. Mijn vriendinnen voelen echt als een veilige haven. Ik kan niet zonder ze.

Babette: 'Onze mannen zien elkaar nu ook zonder ons'.

Vallen jullie op dezelfde type mannen? Zo ja/nee, welke types?
We zijn eigenlijk nooit verliefd geweest op dezelfde jongen. Daarnaast kreeg Yvette al jong een relatie. Qua type vind ik de mannen lastig te omschrijven. Wat wel ontzettend leuk is is dat de vriend van Yvette ook direct een goede vriend werd van Murel en mij. Dan waren we de surprise party van Yvette aan het plannen en kwam Mitchell gezellig eten. Murel en ik hebben nu allebei ook een relatie. De mannen kenden elkaar nog niet, maar zien elkaar nu regelmatig. Ook zonder dat we erbij zijn. Dat vinden we geweldig.

Shoppen jullie dezelfde stijl? Zouden jullie zo elkaar kledingkast kunnen overnemen of juist totaal andere stijl?
Nee, eigenlijk niet. Yvette heeft een creatieve stijl. Ze draagt veel vintage en COS. Murel daarentegen is wat stoerder. Toch combineert ze bomberjacks ook regelmatig met jurkjes en rokken. Ik vind het lastig om mijn eigen stijl te omschrijven. Het varieert van minimalistisch tot uitbundige prints, zolang er maar een beetje tegenstrijdigheid in de styling zit. Verder draag ik bijna iedere dag sneakers, iets wat ik Yvette niet snel zie doen. Dat we alledrie een andere stijl hebben is eigenlijk wel fijn. Zo gingen we afgelopen jaar naar Parijs om zoveel mogelijk vintage winkels af te gaan. Iedere minuut hingen we weer met ons arm in de lucht. ‘Mu, dit is echt een rokje voor jou’. Het scheelt teleurstelling als we het allemaal willen hebben. Ruzie zullen we in ieder geval niet krijgen. Met Yvette en Murel heb ik in die 8 jaar nog geen één woordenwisseling gehad.

Shop BF & BFF

Love Is In The AirModeMusthaves
€ 34,95 € 14,95
You And Me ModeMusthaves ModeMusthaves
€ 24,95 € 4,95
My BFF Is Better Than YoursModeMusthaves
€ 34,95 € 24,95


Ook al is Valentijn voorbij, een cadeautje voor je BF of BFF is altijd leuk! Dus shop 'em nu! 

 

liefs, Amanda van Effrink, When in doubt, just add some glitter.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer