Lovely luchtje: Tommy Girl Eau De Prep

Advertorial
Tommy Hilfiger is al sinds jaar en dag de koning van de All-American preppy stijl. Fijn dus dat het merk zijn roots weer opzoekt met het lanceren van een superlekker nieuw geurtje: Tommy Eau De Prep. Deze Eau de Toilette is er in mannen- en vrouwenvariant: Tommy en Tommy Girl.

Tommy Eau De Prep

Zelfs de meest chique outfit is niet compleet zonder een lekker luchtje. Tommy Girl Eau de Prep gaat lang mee zonder zwaar te worden en hij is geschikt voor ieder moment van de dag. Dit geurtje is dus perfect om jouw signature scent te worden. Het parfum is fris en licht kruidig met witte rozen, roze peper, groene appel en violette bladeren.

Do you love preppy style? Dan is Eau de Prep jou op 't lijf geschreven. Zelfs het flesje en het doosje zijn in klassieke prep-style vormgegeven om mooi te matchen bij jouw college-inspired outfit. Dat is fijn als je indruk wilt maken op het hele mannelijke hockey- of American Football team. Stop je 'm in je tas en spray je geurtje nonchalant in 't rond terwijl je de knappe sporters vanaf de zijlijn toejuicht. Je zult gegarandeerd de aandacht op je vestigen.

Dus trek je polo aan, sla een trui om je schouders en spray er op los! Het geurtje is trouwens ook heel lekker als je niet zo preppy bent.

Meer weten over Eau de Prep? Like Tommy Eau De Prep op Facebook! Eau de Prep is verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

liefs, Laura Gommans

Laura Gommans

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • amanda 5 jaar geleden

  zooo lekker he!

 • Merel 5 jaar geleden

  Hij is lekker!

 • Charissa 5 jaar geleden

  Haha wat een vette naam: Tommy Eau De Prep! Jammer dat je niet even een testertje op internet kunt plaatsen :p

 • Lotte 5 jaar geleden

  I love the preppy style :)

 • Sylvana 5 jaar geleden

  Zelfs het flesje ziet er preppy uit. Ik ben benieuwd.