Loveland Festival: Streetstyle

Regen, zon, regen, zon... De weersvoorspellingen voor afgelopen zaterdag waren nogal schommelend en dat hebben we gemerkt ook. Met plastic poncho's als dresscode en gewapend met of zonder een paar regenlaarzen werd het festivalterrein van Loveland dit jaar weer door menig festivalganger onveilig gemaakt. Dat het regende overdag mocht de pret niet drukken. Loveland Festival was ook dit jaar weer een knaller!

Tussen de stortbuien door was het voor ons de kunst om fashionable chicks te spotten. Stiekem glurend onder alle regenponcho's zijn we op zoek gegaan naar de meest kittige (regenproof) festival outfits. Ondanks de verregende coupes, nog net niet uitgelopen mascara en blubbersneakers, zijn de leukste meiden ook deze keer weer op de foto gezet speciaal voor het Fashionchick Streetstyle Report.

Gelukkig komt er na regen altijd zonneschijn, zo ook tijdens Loveland. De donkere wolken maakten plaats voor een heerlijk avondzonnetje en dat maakte de sfeer nog beter! De zonnebrillen werden tevoorschijn getoverd en eindelijk was de fashion sense zichtbaar, die zich al die tijd schuil hield onder de poncho's. Het festivalterrein werd vrolijk gekleurd met hippe shorts, musthave tees, geruite blousjes en heel veel accessoires!

liefs, Denise Swaagman, Als je haar maar goed zit!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.