Gewonnen: Lingerieset van Suit of Sin

Houd jij van passie en verleiding? Of wil jij je gewoon lekker zelfverzekerd voelen? Deze maand zal Suit of Sin er voor zorgen dat twee vrouwen zich op en top vrouw gaan voelen. Suit of Sin geeft namelijk twee prachtige lingeriesetjes van het merk Hush Hush weg t.w.v. €68,90. Een prachtige padded bh van gedrapeerd mesh en zacht microfibre (70C t/m 90E) en een prachtige slip van gedrapeerd mesh en zacht microfibre (S t/m XXL). Laat je verleiden door deze winactie en zorg ervoor dat jij de onweerstaanbare eigenaresse wordt van deze lingerieset.

Suit of sin

suit of sin online shop

De online shop van Suit of Sin heeft prachtige lingerie van bekende merken in het assortiment en brengen jou in de verleiding om te shinen in hun lingeriesetjes. Als vrouw zijnde weten we natuurlijk allemaal hoe heerlijk het is om goede lingerie te dragen. Daarentegen weten we ook hoe lastig het kan zijn om de juiste maat of vorm aan te schaffen. Don't worry! Behalve het fantastische aanbod in lingerie, biedt Suit of Sin jou ook de mogelijkheid om je van advies te voorzien.

Love & win Lingerieset Suit of Sin

Wil je kans maken op één van de twee setjes van Suit of Sin? Klik dan op de onderstaande Love & Win button. Hiermee maak je een Fashionchick profiel aan of log je in met je bestaande account. Daarna wordt Suit of Sin automatisch aan je favoriete shops toegevoegd en maak je kans op deze mooie prijs! Laat ons ook nog even weten waarom jij deze set wil winnen!

Love & Win

Gefeliciteerd!! De lingeriesetjes zijn gewonnen door Iwa en Brenda.

liefs, Stefanie Kasdiran,