Gewonnen: vriendschapsringen van Amici by Siebel

Diamands are a girls best friend! Dat geldt ook zeker voor sieraden in het algemeen. Siebel Juweliers heeft een geweldig assortiment sieraden die wij wel héél graag in ons bezit willen hebben. Jij maakt deze maand kans op een geweldige prijs uit deze prachtige sieradencollectie van Siebel Juweliers en deze kun je óók nog eens delen met iemand die je liefhebt. Zij geven namelijk een paar vriendschapsringen naar keuze weg van Amici by Siebel.

Siebel

SIEBEL JUWELIERS online shop

Bij online shop Siebel Juweliers kom je ogen tekort. Er is zo veel moois! Zij hebben prachtige armbanden, kettingen, horloges, ringen en ga zo maar door. Wil je steentjes en andere glimmers? Of liever zonder? Het maakt niet uit, ze hebben van alles. Deze online shop heeft namelijk een uitgebreide collecties van de leukste en trendy merken in huis. Extra leuk: je bestelling wordt altijd verpakt in een luxe cadeauverpakking en je betaalt geen verzendkosten! Ga gauw kijken op de site en word ook verliefd op al het moois dat Siebel Juweliers te bieden heeft.

Love & win vriendschapsringen van Amici by Siebel

Wil je kans maken op een paar vriendschapsringen naar keuze van Amici by Siebel? Klik dan op de onderstaande Love & Win button. Hiermee maak je een Fashionchick profiel aan of log je in met je bestaande account. Daarna wordt Siebel Juweliers automatisch aan je favoriete shops toegevoegd en maak je kans op deze mooie prijs! Wij zijn erg benieuwd waarom jij deze vriendschapsringen zou willen winnen en met wie je deze zal gaan delen. Laat het ons weten via een reactie.

Gefeliciteerd Dunja, jij hebt de vriendschapsringen van Siebel gewonnen!

liefs, Stefanie Kasdiran

Stefanie Kasdiran

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Lianne 4 jaar geleden

  deze ben ik wel nodig nu :P

 • robin 4 jaar geleden

  Me vriendje word straks 4 maand uitgezonden dit zou echt heeeel leuk zijn om te geven als die weg gaat :)

 • Frances 4 jaar geleden

  L = Like like ik like deze actie O = overduidelijk plaats ik mijn reactie V = Volg jullie op facebook & scrol door de pages als bij een leesboek E = En ook mijn vrienden stuur ik een verzoek I = Ik doe mee omdat dit super gaaf is om te innen T = telkens blijf ik liken omdat ik dit graag zou willen winnen.

 • Kimmie 4 jaar geleden

  Ja ik wil super graag :)

 • C 4 jaar geleden

  Ooit hebben we bij Siebel onze trouwringen gekocht........25 jaar geleden. laat ons de liefde opnieuw bezegelen met deze veel modernere ringen. Dat zou toch fantastisch zijn....

 • Elise 4 jaar geleden

  Wauw super mooi. Ik moet altijd even stil staan en naar binnen kijken bij Siebel juweliers! Ik zou het met mijn vriend delen :)

 • Laura 4 jaar geleden

  prachtig! Ik zou de ring delen met mijn zusje, omdat ze altijd voor me klaar staat,

 • Nena 4 jaar geleden

  Geweldig! De keuze is moeilijk, ik heb namelijk twee geweldige amici! Mijn vriend is ook echt m`n allerliefste maatje, maar m`n beste vriendin is net als een zus. Als er mooie ringen voor mannen en er de mogelijkheid bestaat om een losse ring te kopen zou ik ze allebei verwennen! En mezelf niet vergeten natuurlijk ;-)

 • Eva 4 jaar geleden

  Deze ring zou ik delen met mijn beste vriendinnetje, hoe leuk zou het zijn als we allebei zo'n ring dragen :)!

 • Hilal 4 jaar geleden

  Super kado om te geven aan mijn vriend!

 • Selina 4 jaar geleden

  Voor mij en m'n vriend, we zijn drie jaar nu bij elkaar :)))

 • Dunja 4 jaar geleden

  Wat een leuk idee! Ik ben al mijn hele leven super close met mijn nichtje (die een half jaar ouder is dan mij). We zaten samen op de basisschool en zijn toen ieder naar een andere middelbare school gegaan, zij is inmiddels met haar mbo opleiding bezig en ik doe dit jaar examen waarna ik zal gaan studeren in Amsterdam! Iets dat enerzijds heel leuk is, maar ook minder leuk omdat we elkaar dan veel minder zullen gaan zien! Het lijkt mij super leuk om haar een vriendschapsring cadeau te doen (die ik dan natuurlijk ook met veel trots zal dragen natuurlijk) zodat ze weet hoeveel ik om haar geef en dat ik haar echt niet zal vergeten!!!

 • Adelaide 4 jaar geleden

  Ik zou mijn BFF Rosita graag een ring willen geven... Tot de dood ons scheid

 • Adelaide 4 jaar geleden

  Ik zou mijn BFF Rosita graag een ring willen geven... Tot de dood ons scheid

 • Romy 4 jaar geleden

  wauuuww die zijn echt mooi!!! ik zou ze delen met mijn beste vriendin die ik al 10 jaar ken :)

 • Ria :) 4 jaar geleden

  Wouw, fantastisch zeg! Dit zou een geweldig cadeautje zijn voor mijn beste vriendin! Van de zomer zijn we namelijk 5 jaar BFF's dus deze vriendschapsring komt wel heel erg goed van pas... ! :)

 • Peggy 4 jaar geleden

  Via deze weg wil ik nogmaals laten weten dat ik ontzettend graag nieuwe vriendschapsringen wil voor mij en mijn vriend. Om ons huwelijk bijzonder te beginnen & ons volledig te verbinden

 • Britt 4 jaar geleden

  ik vind de ring heel mooi! ik zou hem graag willen voor marieke en mezelf, Marieke is al mijn hele leven mijn beste vriendin. We hebben veel meegemaakt samen ik ben al 2 jaar ziek en ze steunt en helpt me in alles met school met mij altijd opvrolijken waneer het even niet gaat. Ik wil haar graag bedanken voor alles en met dit mooie gebaar zou geweldig zijn. die ring is een teken voor eeuwige vriendschap die er ook zou zijn! xxx

 • Lin 4 jaar geleden

  Voor mijn vriend ,we zijn nu 10 jaar samen ! Dit jaar zijn we de trotse ouders geworden van een prachtige oon .snel op de fiets naar het stadhuis met ikke buik voor een geregistreerd partnerschap! Een bruiloft zat er niet in helaas! Ik heb van hem tien een prachtige armband gekregen .Die ring komt ooit nog wel zei hijNou hopelijk wat sneller dan dat hij spaart!

 • marloes 4 jaar geleden

  Prachtig sieraad! Voor mn beste vriendin.. me moeder!

 • regina 4 jaar geleden

  Ik zou ze aan mijn zoon geven voor hem en zijn vriendin.

 • Mirjam 4 jaar geleden

  Nog steeds heel hard aan het duimen voor deze ringen! Zou leuk zijn als verassing voor mij en mijn vriend een heel mooi teken van liefde onze liefde voor elkaar en ons samen zijn!

 • SinYee 4 jaar geleden

  ik zou deze ringen graag winnen en delen met mijn beste vriendin die ik al bijna 20 jaar ken. Ze bevindt zich nu namelijk in Azië voor haar stage en komt voorlopig niet terug. Dit zou het perfecte kado zijn voor wanneer zij terug is uit het buitenland.

 • Wilma 4 jaar geleden

  Prachtige sieraden heeft Siebel Juweliers. Mijn man is zijn trouwring verloren. Het zou prachtig zijn als we allebei weer een zelfde ring hebben.

 • Esmée 4 jaar geleden

  Mijn beste vriendinnetje en ik zijn al 14 jaar vriendinnen. Maar omdat we allebei ergens anders zijn gaan studeren zien we elkaar veel minder. Nu wordt ze 18 jaar en zou het super zijn om onze vriendschap nog specialer te maken met deze ringen en dat we altijd aan elkaar kunnen blijven denken. Hopen op dit GEWELDIGE cadeau!!!