Love, Chloe

Half oktober is dan eindelijk de nieuwe geur van Chloe te verkrijgen. Het parfum met de titel Love is echt een geur om verliefd op te worden. De geur is een ode aan spontane, stralende en genereuse vrouwlijkheid. Dat het om een vrolijke power vrouw gaat zie je ook goed terug in de commercial.

love, chloe

Het flesje is simple maar tres chique, een opzich zelf staand sieraad. De ook een echte eye catcher op je make-up tafel. De geuren die je in het parfum terug ruikt zijn iris en rijst poeder. De abri en alle andere reclame uitingen zijn door niemand minder geschoten door onze eigen Ines van Lamsweerde, dit keer zonder kaar partner in crime Vinoodh Matadin. En het starlende midelpunt van de commercial is de Braziliaanse schone Raquel Zimmerman.

Bekijk hier het prachtige resultaat van de commercial van de pafrum die opgenomen is in Parijs, geregisreed door: Roman Coppola.

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Bekijk hier de parfum die op Fashionchick staat

-xoxo- Anniek

liefs, Anniek 

Anniek  Just do it!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Salima 6 jaar geleden

  ik ben gekkkkkkkk op chloééééééé de style en die kleren haba habaa

 • LuCy 6 jaar geleden

  Ben benieuwd wat voor geurtje het is. Het is inderdaad een prachtige commercial! De vrouwelijkheid spat er vanaf! Zelfs de kleuren zijn in de commercial op de chique uitziende flacon afgestemd! Grandioos mooie kleurschakeringen. Zo helemaal mijn ding!! Fijn weekend Anniek!

 • Elke 6 jaar geleden

  Lijkt me lekker ruiken. Ga zeker kijken als hij uit is! :)