Lovables: Portie vrolijkheid in donkere tijden

Het is een druilerige herfstdag, je computer valt uit voordat je je werk hebt opgeslagen, je hebt ruzie met vriendlief, je hebt buikpijn of zit gewoon even niet lekker in je vel. Oftewel je stemming kan wel een oppepper gebruiken. Soms heb je dat. Vandaag is het voor mij een moeilijke maandagmorgen. Webshop Lovables is redder in nood.

Lovables is een ware feel-good webshop
Het bonte roze straalt me tegemoet bij het openen van de site. Mijn humeur krijgt meteen een boost. En dan heb ik de producten nog niet eens gezien. Lovables heeft producten in de categorieen fashion, beauty, living, gifts, kids. Allemaal met een feel-good randje. Baggy shirts met teksten als Love my self, vrouwelijke jurkjes en fijne vestjes. Het is nog maar een kleine selectie uit het grote Fashionassortiment van Lovables.
Maar de happy mood slaat bij mij echt toe als ik een van mijn favoriete bezigheden uit kan gaan voeren. Cadeautjes kopen voor anderen. De categorie Gifts is een klein cadeautjes-walhalla. Lovables is een aanrader voor wie in de wintermaanden in een klap in wil slaan voor vrienden en familie. In december zat Lovables in ieder geval boven aan mijn lijstje!

Fashionchick-favo's

Mijn feel-good favorieten van Lovables:


MbyM Dress
EUR 39,95
(Lovables) 
 
Portemonne Brown Sugar
EUR 59,95
(Lovables) 
 
Fab. Bag Ruffle
EUR 219,00
(Lovables) 

Avoca Kookboek Salads
EUR 8,95
(Lovables)

Boekenlegger Hart
EUR 6,95
(Lovables) 

Theeset Cake
EUR 15,00
(Lovables) 

Tip: Word member van Lovables en krijg je standaard op elke aankoop 10% korting!
Voeg de webshop Lovables toe aan jouw favorieten

Liefs
Marlies

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer